M.M./ATAimages/PIXSELL
M.M./ATAimages/PIXSELL

Germanijak doznaje: Zbog Prijovićkinog koncerta pomaknuta i Liga prvaka - Zagrebaši u novom terminu čekaju Mađare

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.11.23. | 13:20

Sve je spremno za novi susret s Pick Szegedom, čak i prije očekivanog

"Sorry, RK Zagreb, dolazi nam Prija pa ako možete igrati u srijedu, a ne u četvrtak", otprilike je bila zamolba Arene Zagreb prema hrvatskom rukometnom prvaku RK Zagrebu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, ustaljeni termin četvrtkom u kojemu su trebali dočekati i Pick Szeged, Zagrebaši su pomaknuli na srijedu u 18.45. Razlog - organizatori koncerta ne bi mogli postaviti sve potrebno za prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni, koji je na rasporedu 1. prosinca. Doduše, ne čine se u hrvatskom prvaku nešto posebno uznemireni zbog pomaknutog termina. Kažu - i njima je jasno da trebaju ljudi namjestiti sve, vjerojatno se radi o frapantnoj organizaciji. Uostalom i Zagrebaši ulaze u Arenu dan ranije pa je jasno da to treba i ekipi koja priprema sve za spektakl regionalne zvijezde.

No, uz pomak termina, fokus je i dalje samo na jednome - vrijeme je naplatiti kako treba sjajne izvedbe u Ligi prvaka, a Szegedu se djelomično osvetiti za onaj nesretni poraz u prvom međusobnom susretu ove sezone.

"Često zaboravljamo da igramo protiv momčadi koje su iskusne, koje na neki način igraju 100 takvih utakmica, a mi trebamo sigurno još rasti, treba nam vrijeme da bismo uspjeli završiti ih u svoju korist", rekao je trener Andrija Nikolić koji i dalje vodi Zagrebaše dok nema i dalje ozlijeđenog Nenada Šoštarića.




Tagovi

RK ZagrebRukometna Liga prvakaPick Szeged

Ostale Vijesti