DPA/PIXSELL
DPA/PIXSELL

Germanijak doznaje: Rukometaši rasprodali Gradski vrt! Protiv Nizozemske će ih bodriti tisuće navijača

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.03.23. | 13:02

Hrvatska želi prvo mjesto u ovoj skupini pa će joj preko 3500 navijača, koliko će ih biti u osječkoj dvorani, sigurno dobro doći, a ne sumnjamo da bi ih bilo i više da to kapaciteti dozvoljavaju

Domaća premijera novog rukometnog izbornika Gorana Perkovca bit će pred punim tribinama. Naime, kako doznajemo, dvorana Gradski vrt rasprodana je uoči utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo u kojemu će se suočiti Hrvatska i Nizozemska.

Hrvatska želi prvo mjesto u ovoj skupini pa će joj preko 3500 navijača, koliko će ih biti u osječkoj dvorani, sigurno dobro doći, a ne sumnjamo da bi ih bilo i više da to kapaciteti dozvoljavaju.

Reprezentacija se okuplja u Zagrebu 6. ožujka, isti dan ima jedan zajednički trening, a sutradan leti za Eindhoven. Iz Nizozemske reprezentacija leti za Osijek, a smještena je i trenirat će u Vukovaru, sve dane osim subote navečer kad će završni trening odraditi u dvorani Gradskog vrta.

Kao što je poznato, Hrvatska je u prva dva susreta pobijedila Grčku 33:25 i Belgiju 30:27. Susreti protiv Nizozemske izuzetno su važni za vjerujemo konačni rasplet u skupini, jer Hrvatska želi biti prva, što bi joj donijelo mogućnost povoljnijeg žrijeba za EHF EURO 2024. godine.

Podsjetimo, susret će se igrati u nedjelju 12. ožujka s početkom u 20:15 nakon što je HRS pristojno promijenio termin kako se ne bi sudarao s onim HNL utakmice Hajduka i Osijeka koja se u slavonskoj metropoli igra isti dan od 17:30. (eg)


Tagovi

Gradski vrthrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti