Privatna arhiva, ustupljeno Germanijaku
Privatna arhiva, ustupljeno Germanijaku

Germanijak doznaje: Dani nas dijele od velikog potpisa čuda iz Barcelone za Nexe

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.05.23. | 20:20

U nedjelju bi trebao biti potpis!

Ništa od Kupa, ništa od prvenstva, ali zato je rukometni mercato jak pod našičkim nebom. Odlaze Marin Jelinić, kapetan Janko Kević, Karlo Godec, perspektivni Fran Mileta, Tomislav Severac, rukometni Ćiro Blažević... Ali ima i dolazaka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon bombastične potvrde potpisa Manuela Štrleka kao iskusnog krila i igrača koji bi Nexeu trebao dati konkretan zamah, zaintrigirala je mnoge i najava dolaska srpskog wunderkinda. Naime, prema informacijama koje je doznala redakcija Germanijaka, u nedjelju će potpis na ugovor staviti i 17-godišnji Ognjen Cenić, dosadašnji klupski kolega Luke Cindrića u Barceloni.

Inače, Ognjen je dijete Partizana u kojemu je započeo karijeru i proveo tri godine, da bi već s 15 otišao u veliku Barcu, Ondje je igrao za juniore i drugu momčad, a ponekad je trenirao s prvom momčadi. Bio je i MVP na turniru u Španjolskoj ove sezone. Za perspektivnog Srbina čuju se samo riječi hvale, a već je sa samo 16 godina briljirao je i u mlađim kategorijama srpske reprezentacije, a jednom je prilikom u samo jednoj utakmici na turniru u Mađarskoj postigao 16 golova. Ognjen bi, prema našim informacijama, trebao potpisati ugovor na tri godine i pridružiti se Našičanima ovo ljeto, kada mu ujedno završava i u govor u Barci.

"Pregovori još traju, ali koliko znam, sve bi trebalo biti riješeno i potpis bi trebao biti u nedjelju", rekao je izvor za našu redakciju.

Leskovčanin Ognjen Cenić u Barceloni je proveo već nekoliko godina zajedno sa starijim bratom Aleksandrom. Ognjen igra na poziciji srednjeg beka, dok je brat na poziciji desnoga. A kad smo već spomenuli brata Aleksandra, on će svoju karijeru vjerojatno nastaviti u Dinamu iz Bukurešta.

No, ovo nije sve na rukometnom tržištu. Još se nije ni ljepilo s lopti na kraju domaćeg prvenstva skinulo, a uskoro bismo mogli govoriti o još jednom transferu srpskih telenata u hrvatski rukomet, no ostavimo to za nešto kasnije. Nije fora ni sve odmah otkriti...

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK Nexerukometni transferi

Ostale Vijesti