Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Červar u jednoj rečenici rekao sve: "Odlukama je najzadovoljniji Zoran Gobac"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.02.23. | 16:18

Zanimljiva izjava bivšeg izbornika za naš portal

Održan je dugo očekivani sastanak u HRS-u na kojemu je usvojen prijedlog Line Červara kao koordinatora za muški rukomet o razrješenju Hrvoja Horvata i ostatka stručnog stožera reprezentacije Hrvatkse nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu. Odmah nakon odluke nazvali smo Linu Červara da nam da kratak komentar na cijelu situaciju i donesene odluke, a on je odlučio doslovno biti - kratak.

"Treba gledati pozitivno u budućnost uvijek. Mislim da je ovim odlukama najzadovoljniji Zoran", rekao nam je Červar, vjerojatno djelomično razočaran i time što je i sam razriješen funkcije.

Dakle, Perkovac je bio prijedlog Zorana Gobca?

"Nisam to rekao. Rekao sam samo da mislim da je Zoran najzadovoljniji odlukama. Ništa drugo", tajanstven je bio Červar, a budući da smo oko njega čuli žamor, pustili smo ga da ide svojim poslom koji zasigurno ni ovim odlukama još nije gotov.

U svome stilu, kao i uvijek, trofejni izbornik pozdravio nas je sa 'sve najbolje vam želim', a mi ćemo isto to poručiti i novom izborniku i hrvatskom rukometu - sve najbolje vam želimo!

Podsjetimo, Perkovac je ekskluzivno za naš portal ranije dao intervju u kojemu je priznao da ga je Savez kontaktirao kao kandidata za izborničku funkciju. Više pročitajte OVDJE.



Tagovi

Lino Červar

Ostale Vijesti