Bit će Vardar opet jak: Prvaci Europe potvrdili dolazak sjajnog lijevog vanjskog

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 15:58

Opet će konkurirati za velike stvari.

Dvostruki europski prvak Vardar izbjeći će totalni kolaps i bankrot u koji je nemilice plovio nakon što je Sergej Samsonenko zatvorio novčanik kojim je hranio aktualnog prvaka Europe. Klub će preuzeti Mihalo Mihajlovski, od kojeg je Samsonenko kupio Vardar prije sedam godina.

Makedonski mediji pišu kako to znači da stožerni igrači poput Čupića, Dibirova, Kalarasha i Dissingera mogu ostati, no trebaju postići dogovor s novim-starim vlasnikom.

Osim toga, klub radi i na pojačanjima. Sve se glasnije priča o povratku Igora Karačića, a dok se to ne rasčisti, klub je potvrdio dolazak sjajnog šutera.

Trener makedonskih prvaka, Stevče Alušovski, najavio je u podcastu za portal Balkan-Handball dolazak lijevog beka Čehovskih medveda, Dmitrija Santalova. Dvadesetčetvorogodišnji Santalov je dobro poznato lice, s obzirom na to da je u prethodnih pet sezona postigao 184 gola u dresu Medveda u EHF Ligi šampiona. Odličan učinak za vanjskog igrača, a nema sumnje da će i u Skopju nastaviti dobro utabanim stazama svojih sunarodnjaka koji su proteklih sezona igrali važnu ulogu u klubu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Dmitri SantalovVardar

Ostale Vijesti