Stepančić i službeno potpisao s PSG-om: Velika mi je čast i zadovoljstvo

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.01.16. | 11:35

Ono što se znalo, konačno je dobilo i službenu potvrdu. Luka Stepančić na kraju sezone dres Zagreba mijenja onim francuskog velikana PSG-a.

Za momčad iz samog vrha svjetskog rukometa Luka Stepančić je potpisao ugovor na tri godine, koji će biti na snazi od prvog srpnja ove godine.

24-godišnji Luka je trenutno ozlijeđen, nakon što su mu stradali prednji križni ligamenti u dvoboju Flensburga i Zagreba u Ligi prvaka u studenom i do kraja sezone ćemo ga teško vidjeti na parketu. Zbog te je ozljede propustio i Europskog prvenstvo u Poljskoj ali zato će se oporavljen na početku iduće sezone priključiti novom klubu, u koji je stigao kao zamjena za Sergiyja Onufriyenka.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što se priključujem PSG-u. Klub je već osvojio sve što se može osvojiti u Francuskoj i jedva čekam zaigrati zajedno sa nekima od najboljih igrača na svijetu. Imam velike ambicije kao i klub, posebice u želji da izborimo još bolji plasman u Ligi prvaka“, poručio je hrvatski reprezentativac, kojemu će PSG biti prvi klub u koji odlazi izvan Hrvatske. Prošle sezone je bio drugi strijelac Zagreba u Ligi prvaka sa 49 pogodaka, a ove je sezone, do ozljede, u sedam utakmica zabio 36 golova.

Dolazak Luke Stepančića je nastavak klupskih ambicija za pojačavanje momčadi, a to će ujedno i pružiti Luki priliku da ispuni neke svoje ambicije i želje“, rekao je generalni direktor PSG-a Jean-Claude Blanc.

Uvjereni smo da će ovaj mladi igrač ovdje u Parizu doista pronaći svoj savršeni klub i da će ovdje nastaviti svoj razvoj“.

(Foto: www.psghand.fr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Luka StepančićrukometOstali sportovirukometni klub PSGPPD Zagreb

Ostale Vijesti