Zvijezda Barcelone teže ozlijeđena, propušta El Clasico

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.11.19. | 19:04

Nastavljen nevjerojatan peh s ozljedama.

Barcelona je jučer u okviru 5. kola Lige prvaka bez pretjeranih problema riješila problem zvan Borussia Dortmund. Završilo je 3:1 u korist Blaugrane, ali pobjedu su skupo platili. 

Naime, zbog ozljede su ostali bez Ousmanea Dembelea, koji je startao u početnoj postavi. On je nakon jednog duela u 25. minuti sjeo na travnjak, odmah skinuo kopačke svjestan da se radi o težoj ozljedi. Teren je napustio u suzama, a danas su stigli rezultati liječničkih pregleda.

Stradao je bedreni mišić, a procjena je da će Francuz biti odsutan pet tjedana, što znači da će propustiti dvoboj protiv Real Madrida koji je na rasporedu 18. prosinca. Ovo je nevjerojatna deveta ozljeda Dembelea u svega dvije godine na Nou Campu, od čega je samo jedna, u rujnu ove godine, bila lakša te zahtijevala stanku kraću od tjedan dana.

Sve skupa kada zbrojimo, Dembele je bio odsutan gotovo 300 dana, a da u klubu nije proveo niti dvije i pol sezone. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Dembele leaving after 24 minutes in tears after what appears to be a muscle injury <a href="https://twitter.com/hashtag/BarcaBVB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BarcaBVB</a> <a href="https://t.co/T8oAKi1o6Y">pic.twitter.com/T8oAKi1o6Y</a></p>&mdash; Francisco Prisca (@FranciscoPrisca) <a href="https://twitter.com/FranciscoPrisca/status/1199786801420021761?ref_src=twsrc%5Etfw">November 27, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ousmane Dembele

Ostale Vijesti