Miranda Cikotic / Pixsell
Miranda Cikotic / Pixsell

Zrinjski se ne šali: Bivša desetka Hajduka pred potpisom, stiže i Dario Čanađija

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 12:32

Plemići slažu respektabilnu momčad.

Iza Zrinjskog je sjajna sezona u kojoj su osvojili dvostruku krunu u Bosni i Hercegovini. Momčad iz Mostara priprema se za novi europski pohod, a rade i na rješavanju igračke križaljke za nadolazeće izazove. Klub je u posljednjih nekoliko dana potvrdio kako su doveli Nikolu Marića i Matu Stanića.

No, to je, očito, daleko od kraja što se dolazaka tiče. Sportsport.ba doznaje kako je pred potpisom za popularne Plemiće i Zvonimir Kožulj, nekadašnja desetka Hajduka. Ovaj kreativni veznjak trenutno je slobodan igrač nakon što je mu je istekao ugovor s poljskim Sandecjom. Hrvatskoj publici dobro je poznat iz svoje dvogodišnje epizode na Poljudu, s kojeg se 2018. otisnuo u poljski Pogon. Potom je nosio dresove Gaziantepa i Eyupspora, nakon čega se vratio u Poljsku. Ima i jedan nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Osim Kožulja, isti izvor doznaje kako je blizu angažmana u Zrinjskom i Dario Čanađija, dobro poznato HNL ime. Ovaj bivši U21 reprezentativac tijekom karijere je branio boje mnogih hrvatskih klubova – Slaven Belupo, Rijeka, Gorica i Šibenik. U svojoj karijeri igrao je još u ljubljanskoj Olimpiji, rumunjskoj Astri, talijanskoj Speziji i norveškim Sarpsborku i Aalesundu.

Zrinjski će u novi europski pokušaj krenuti sredinom srpnja, kada ih očekuje utakmice prvog pretkola Lige prvaka, a protivnika će saznati tijekom ovog mjeseca. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiZvonimir KožuljDario Čanađija

Ostale Vijesti