Davor Javorovic
Davor Javorovic

Potvrđeno: Veznjak Rijeke potpisao za Zrinjski

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.06.23. | 17:31

Pojačanje za momčad iz Mostara.

Iza Zrinjskog je sjajna sezona u kojoj su osvojili dvostruku krunu u Bosni i Hercegovini. Momčad iz Mostara priprema se za novi europski pohod, a rade i na rješavanju igračke križaljke za nadolazeće izazove. Klub je danas potvrdio kako su iz Rijeke doveli Matu Stanića.

"Mato Stanić novi je igrač HŠK Zrinjski Mostar. Suradnja između osvajača dvostruke krune i 25-godišnjeg veznog igrača, koji u naše redove stiže iz HNK Rijeka, dogovorena je do 2025. godine. Dobrodošao Mato", poručili su iz Zrinjskog.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stanić već ima iskustvo igranja u Premijer ligi BiH jer je od 2019. do 2021. bio član Širokog Brijega. Potom je za 150 tisuća eura prešao u Rijeku, a momčad s Rujevice prvi dio sezone poslala ga je na posudbu u Varaždin. U zimskoj pauzi vratio se na Rujevicu, ali je samo tri puta nastupio u drugom dijelu sezone. Ukupno je skupio 13 nastupa u netom završenoj sezoni.

Također, u kuloarima se spominje da bi se iz Zrinjskog nazad prema Kvarneru mogao zaputiti Silvio Ilinković, koji je već bio igrač Rijeke. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mato StanićZrinjskiHNK Rijeka

Ostale Vijesti