Zlatko Dalić odlučio gdje nastavlja karijeru

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.04.20. | 21:47

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je prelomio.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić donio je odluku po pitanju nastavka svoje karijere.

Kreator srebrne medalje sa Svjetskog prvenstva u Rusiji prije nepune dvije godine ovih je dana dobio izdašnu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ova azijska zemlja htjela ga je za svog izbornika nacionalne vrste, a spominjala se cifra od pet milijuna eura, peterostruko veća plaća nego je na godišnjoj razini ima na klupit Vatrenih.

Međutim, Dalić je prelomio i odlučio da ostaje na kormilu Hrvatske te će je voditi na Europskom prvenstvu za malo više od godinu dana, prenose 24sata.

Ova odluka ne čudi jer je Dalić već ranije spominjao da ima izdašne ponude, ali ih je odbio kada je krenuo novi ciklus. Gorespomenuti izvor tvrdi kako bi Hrvatski nogometni savez uskoro trebao sjesti za stol sa Dalićem i dogovoriti se oko novog ugovora koji će garantirati njegov ostanak minimalno do kraja Eura 2021. godine.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

europsko prvenstvo u nogometuEuropsko prvenstvo u nogometu 2020Hrvatska nogometna reprezentacijaZlatko Dalić

Ostale Vijesti