Zidane nakon ispadanja iz Lige prvaka odlučio napraviti čistku, otpisana čak devetorica

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.08.20. | 10:23

Provjetravanje svlačionice.

Real Madrid je prije par dana ispao od Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka pa su sezonu završili prije nego što su planirali. No, Građani su ih potpuno nadigrali te zasluženo prošli, a sve je to natjeralo Zidanea i predsjednika Pereza da pročiste svlačionicu te da u nju donesu novu svježu krv.

Kraljevski klub je osvojio La Ligu te s te strane sezonu mogu proglasiti dobrom, no definitivno nije to bila igra kakvu predsjednik, navijači pa i Zidane žele. Jednostavno, pojačanja poput Hazarda nisu donijela što su trebala. Kao što Mariano Diaz te Brahim Diaz nisu dovoljno napredovali kako bi igrali na nivou koji traži renome Kraljevskog kluba.

Prema pisanju španjolskih medija ovog ljeta će na transfer izlog čak devetorica igrača. Prva dva igrača kojih se žele riješit su i najskuplji na toj listi te najveće zvijezde, Gareth Bale i James Rodriguez. Velšanin je najveći problem svlačionice Reala, prima ogromna primanja od 20 milijuna po sezoni, a više energije troši na golf nego na nogomet. Kraljevski klub ga već neko vrijeme želi riješiti, ali nitko neće platiti visoku odštetu praćenu s primanjem igrača, a i Baleu za golf više odgovara klima u Madridu nego u nekim egzotičnim zemljama pa mu se nigdje ne žuri. Real bi ga sad najvjerojatnije dao na posudbu iako je u zadnjoj godini ugovora samo da ga ne gledaju više na i oko stadiona.

James je u Madrid stigao 2014. godine iz Monaca za 75 milijuna eura, a za Kraljevski klub je odigrao tek 85 utakmica, u kojima je zabio 29 golova i pridodao 28 asistencija, što nije loša statistika, no Zidane i nema previše povjerenja u njega, a Real bi volio ipak nešto naplatiti od igrača koji ulazi u zadnju godinu ugovora.

Ostala sedmorica otpisanih su već spomenuti Mariano i Brahim Diaz, Luka Jović, Lucas Vazquez, Nacho Fernandez i Marcelo.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Charles Platiau/reuters)

 


Tagovi

Zinedine ZidaneGareth BaleJames RodriguezLuka Jović

Ostale Vijesti