Josip Regović/PIXSELL
Josip Regović/PIXSELL

Željko Sopić: "Hajduk? Ne razmišljam o tome već čekam prvu benzinsku pa da počastim dečke"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.01.24. | 19:40

Trener Rijeke prilično emotivno je doživio utakmicu u Velikoj Gorici u kojoj je njegova momčad okrenula 2-0 vodstvo domaćina

Željko Sopić u majici je dočekao kraj utakmice u Velikoj Gorici. Emotivno je ispratvio sudačku naknadu pa se našao u gužvi koja je nastala nakon posljednjeg zvižduka. Dakako, da smiri vruće glave... Malo kasnije izašao je pred medije i ovako prokomentirao dvoboj s Goricom.

 Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Iskreno, nisam vidio neki nogomet. Ono što sam rekao prije - nije se trebalo igrati danas. To sam rekao prije utakmice i sada nakon nje. Danas smo mi pobjedili i kao mi smo sretni ali da su se tri, četiri ozljedili tko bi bio sretan? Tri boda, idemo kući pjevajući", rekao je trener Rijeke pa slikovito pojasnio kakav je nogomet to bio:

"Nabiješ dugu i čekaš što ćeš se dogoditi. Znali smo da Gorica ima visoke igrače, ali pokazali smo karakter i to je najvažnije u ovom trenutku. Vratili se, zabili za gol. Bilo što suvislo reći o akcijama i potezima bilo bi nepotrebno"

U nedjelju je derbi na Poljudu.

"Igraš na rasprodanom Poljudu protiv lidera prvenstva, pokazat ćemo pravo lice. Ne razmišljam sada o Hajduku već o prvoj benzinskoj da počastim dečke"



Tagovi

Željko SopićHNK RijekaHNK GoricaHNL

Ostale Vijesti