Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Željezničar u dugovima: Opet je produljen rok za povrat novca bivšem igraču Dinama i Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.11.21. | 20:50

Klub s Grbavice mu je dužan skoro 35 tisuća KM

Mehmed Alispahić neće po dobrome pamtiti epizodu u Željezničaru.

Svima dobro poznati HNL veznjak je od 2019., do 2021. Godine nosio dtres Plavih sa Grbavice, a oni su mu do dan danas ostali dužni nešto manje od 35 tisuća KM. Kako tvrdi portal sportsport.ba, klub je opet dobio odgodu za prilaganje dokaza o uplati s 10. Prosinca na kraj veljače, kada će početi drugi, proljetni dio prvenstva. Ukoliko Željezničar ne ispuni svoje obveze do tog datuma, bit će suspendirani u svim domaćim natjecanjima za tekuću sezonu, premda, kako stoje na tablici, neki ne bi imali ništa protiv.

Što se Alispahića tiče, započeo je svoju inozemnu karijeru napustivši Bugojno otkuda je stigao u Šibenik. Bio je prava napast za protivničke obrane bila bugojanska veza Alispahić-Zec. S napadačem Erminom Zecom činio je tad uspješan tandem, a to je zaintrigiralo čelnike Dinama koji su ga 2011. doveli na Maksimir. U Dinamu nije igrao ključniju ulogu pa je nakon dvije sezone otišao na sjever Jadrana u Rijeku.

Nakon dvije sezone na Kantridi prešao je u Sarajevo iz kojeg je uslijedio prvi povratak u drugoligaški Šibenik. Ta avantura u Šibeniku trajala je malo manje od godinu dana jer se odlučio okušati u katarskom Al-Ahliju. Ipak, boravak u Kataru je trajao još kraće pa se nakon sedam mjeseci vratio i treći put u Šibenik koji je tad igrao 2. HNL.

Iz Šibenika je otišao sezonu prije ulaska u 1. HNL prema rodnoj BiH gdje je prvo igrao za Slobodu Tuzlu, a onda i Željezničar kojeg je napustio i vratio se tamo gdje najviše voli biti – u Šibenik. Trenutno nosi dres Vodice i mirno čeka povrat dugova Željezničara koji nikada nije bio u težoj situaciji.



Tagovi

ŽeljezničarMehmed AlispahićBiH

Ostale Vijesti