Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Ivković napokon smije na klupu: Okončana sapunica ligaške registracije

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 19:24

Premijer Liga pati od neobičnih problema..

Prije koji tjedan smo pisali kako Goran Sablić, inače novi trener Sarajeva, ima problema kod novog poslodavca. Naime, zbog poreznog duga koji je imao klub, Sablić i bivša nada Hajduka Vicko Ševelj nisu imali pravo nastupa dok se dugovi ne podmire. Ta priča je završila relativno mirno. Klub je podmirio svoja dugovanja a dvojac je ekspresno dobio pravo nastupa za klub.

Danas nova priča sa sličnim predznakom. Tomislav Ivković, novi trener Željezničara, prva je tri kola vodio svoju ekipu s tribine! Sve je to naljutilo hrvatskog stručnjaka, koji je, ako je vjerovati navodima s portal Mondo, čak priprijetio odlaskom iz kluba ako se problem ne riješi.

Baš kao i u slučaju Sablića, stvar je odmah riješena. Ivković i njegov pomoćnik Armando Marenci, koji su prvotno trebali čekati do 15. kolovoza na registraciju, već će ovog vikenda voditi svoje klubove.

Željezničar u četvrtom kolu Premijer lige igra protiv Zrinjskog u Mostaru, a dosad je zabilježio po jednu pobjedu, remi i poraz i nalazi se na četvrtom mjestu prvenstvene tablice.

Nogomet u BiH i dalje pati od nekih “dječijih bolesti”, što barem djelomično koči napredak lige. Bez adekvatnih, u ovom slučaju osnovnih uvjeta.. nema prostora za iskorak.



Tagovi

Tomislav IvkovićŽeljezničarGoran SablićSarajevo

Ostale Vijesti