Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Zelenika za Germanijak: "Nisam osjećao noge, užasan trenutak. Ali idući tjedan se vraćam na teren"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.12.22. | 10:03

Varaždin je slavio protiv Honveda 2:1, ali nitko nije mislio na rezultat kada je hrvatski vratar pao na travnjak i nije se mogao ustati

Prijateljska utakmica, skraćeno ćemo, laganini ćemo. Što može poći po zlu? Tako valjda razmišljaju svi klubovi u za vrijeme priprema pred nastavak sezone, a isto je mislio i HNL-ov NK Varaždin. Spremili su se dečki, krenuli put Mađarske na susret s Honvedom, klubom Deana Klafurića i onda na kraju završili - na Hitnoj i to s kakvim pričama!

"I tako... Čime se inače baviš u životu?, pita me jedan mađarski liječnik dok ja sjedim u bolnici, ni manje ni više nego u dresu, s golmanskim rukavicama pod rukom i čekam da mi se vrati osjet u noge", prepričava nam jutros s osmijehom vratar Varaždina Olivera Zelenika, popularni Zeleni, iako mu nekoliko sati ranije sigurno nije bilo do smijeha.

Varaždin je slavio protiv Honveda 2:1, ali nitko nije mislio na rezultat kada je hrvatski vratar pao na travnjak i nije se mogao ustati.

"Lopta je u toj akciji bila bliže meni, ali je jedan njihov igrač isto išao na nju, ja sam se zarotirao da me ne pogodi u glavu, ali sam onda dobio u trticu koljenom. Imao sam osjećaj kao da me bejzbol palicom netko udario, a onda sam shvatio da ništa ne osjećam, ", kaže Zelenika.

"Ne moram ni govoriti kakav je osjećaj kada shvatiš da ne osjećaš ništa od struka na dolje. Pokušavaš se ustati, ali ne možeš. Užasno."

"Prevezli su me u bolnicu, tamo napravili sve moguće pretrage, a na kraju su me onda pustili kući. Osjet mi se prvo počeo vraćati u koljena, a onda dalje. Sada je sve u redu, bit ću ja idući tjedan već na travnjaku. Polako početi trenirati, bez brige."

Osim njega, po najboljem Mađarsku neće pamtiti ni Matija Katanec koji je završio na šivanju glave nakon što ga je kopačkom 'počešljao' bivši HNL-ovac Luka Capan.

"Nije bio lijepi prizor nikako, ali Matija je dobro. Dobio je šavove, ali već za par dana će moći trenirati", potvrdio nam je Zelenika.



Tagovi

Oliver ZelenikaNK VaraždinHNL

Ostale Vijesti