Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Zekić: “Zadovoljstvo je imati Miereza, a Lokomotiva nam je sada najvažnija”, Vidović: “Osijek je iskoristio naše greške“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 21:53

Zoran Zekić bio je zadovoljan pred svoj 50. rođendan

Hattrickom Ramona Miereza nogometaši Osijeka koji su s 0-3 u gostima pobijedili Goricu, što je treći poraz u nizu za Turopoljce.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Vidjelo se koliko nam nedostaju Mitrović, Krizmanić i Štiglec, dok se na drugoj strani moglo vidjeti koliko Mierezu malo treba za gol. Svaku situaciju je iskoristio da nas kazni" rekao je trener Gorice Rajko Vidović pa dodao:

"Ono što je bilo pozitivno protiv Dinama i Rijeke, kad smo imali situacije za gol i odličan pristup, vjerovao sam da možemo ponoviti i s Osijekom, ali nismo. Dali smo priliku mladima da vidimo koliko mogu i što mogu, ali Osijek je iskoristio naše pogreške, još smo mu i poklonili treći gol. Nakon svega zaključak je da nam je trenutačno teško parirati vodećoj četvorci."

Zoran Zekić bio je zadovoljan pred svoj 50. rođendan.

"Čestitke mojim igračima na pobjedi u utakmici koju smo stavili pod kontrolu od prve minute. Zabili smo, kako se kaže, u pravo vrijeme prvi gol, ali pravo je zadovoljstvo imati u sastavu Miereza. No, moram izdvojiti kvalitetu momčadske igre, koja se najbolje vidjela u situaciji kad Bukvić može zabiti, ali nesebično poslužuje Miereza. Jako sam sretan kada vidim takvo što", kazao je Zekić pa zaključio:

"Za nas je daleko najvažnija sljedeća utakmica s Lokomotivom, koja uvelike može odrediti našu sudbinu ove sezone, a tek poslije toga razmišljat ćemo o Dinamu i Rijeci."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zoran ZekićRamon MierezOsijekRajko VidovićHNK Gorica

Ostale Vijesti