Borna Jaksic/PIXSELL
Borna Jaksic/PIXSELL

Zekić: “Uživao sam u igri svoje momčadi. Nakon dugo vremena!”, Jeličić: “Opet nas je koštao manjak koncentracije”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 18:13

Stigle su i prve reakcije nakon utakmice u Osijeku.

S uvjerljivih 3-0 nogometaši Zorana Zekića svladali su Goricu koja sada već osam utakmica ne zna za pobjedu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Očekivano, strateg domaće momčadi bio je jako zadovoljan, dok je s druge strane, Dinko Jeličić, koji je ujedno i prvi dobio riječ, nije mogao sakriti svoje razočaranje.

“Rekao bih da smo u prvom poluvremenu ispunili veći dio plana kojeg smo imali. Nažalost, nismo iskoristili neke stvari koje smo isprovocirali, a tu konkretno mislim na neke greške Osijeka te smatram da smo u tim nekim situacijama morali bolje reagirati”, kratko je istaknuo Dinko Jeličić nakon utakmice u razgovoru za Max Sport, nakon čega je istaknuo:

“Što se tiče drugog poluvremena, reakcija kod prvog pogotka je vrlo, vrlo, vrlo slaba i to je na neki način usmjerilo utakmicu. I kod drugog pogotka smo slabije reagirali. Jako teško je u ovim okolnostima momčad vratiti u neko normalno raspoloženje. Dobro smo ušli u utakmicu, ali nažalost, opet nas je manjak koncentracije koštao…”

Zoran Zekić – nasmijan, od uha do uha!

“Moram reći da sam nakon dugo vremena uživao u igri svoje momčadi. Bili smo poletni, puni energije, igrali jedan modaren nogomet”, rekao je Zekić u razgovoru s Mateom Pukšarom, nakon čega je nastavio:

“U prvom poluvremenu nismo zabili pogodak, a isto tako ne bismo mi bili mi da si malo ne zakuhamo neke situacije. No, tu je Malenica koji je odreagirao na najbolji mogući način u situaciji kad je na semaforu bilo 0-0. U nastavku smo igrali s rombom u sredini i dva napadača. Još neke stvari moramo uigrati, volio bih da smo uputili još više ubačaja, ali isto tako ne smijem se žaliti budući da se sada osjećam potpuno suprotno u odnosu na prošli tjedan kad smo upisali poraz u Puli.”



Tagovi

Zoran ZekićDinko JeličićHNK GoricaNK OsijekHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti