Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Zekić: "Obje su momčadi bile preoprezne"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.02.24. | 19:54

Trener Osijeka priznao je da njegova momčad nije pokazala gard domaćina u derbiju

Trener Osijeka ovako je vidio derbi na Pampas Areni u kojoj je njegov Osijek izvukao bod golom Ramona Miereza:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

"Uvijek može biti bolje, bili smo bojažljivi. Mislim da su oba dvije momčadi bile preoprezne i da naprijed možemo puno bolje, defenzivno smo bili dobri. Zatvorili smo sve kanale. Na kraju smo imali stopostotnu šansu, nismo je iskoristili, idemo dalje. Ne znam tko je imao manje prilika. Derbi zna biti takav, znaju to biti čvrste utakmice, iako ja načelno nisam sretan s takvim raspletom. Htio sam reagirat već prije gola. Trebali smo bit gušći u sredini, falilo nam je fluidnosti. Na kraju bi trebao biti zadovoljan jer smo gubili a na koncu imali šansu za pobjedu", rekao je Zoran Zekić koji je rekao da bi volio da mu Mierez ostane u svlačionici i usput mu čestitao na borbenosti.


"Gedali smo danas dva majstora u napadu, Kalinića i Miereza. Mislim da je Kalinić odigrao fantastičnu utakmicu. On i Livaja nisu slični profili, ali imaju sjajnu igru leđima, nije tu bilo prevelikog iznenađenja. Dobro smo se borili, ali prema naprijed nam je malo nedostajalo. Imamo svoj proces rada i način razmišljanja", naglasio je Zekić koji u sljedećem kolu vodi momčad u Pulu.

"Svaka utakmica je teška, liga je dosta izjednačena, nema tu favorita, trebamo biti konkretniji prema naprijed, to ponavljam kao papagaj".



Tagovi

NK OsijekZoran ZekićHNLHajduk

Ostale Vijesti