Saša Miljević/PIXSELL
Saša Miljević/PIXSELL

Zekić: "Nadam se da ćemo početi igrati nogomet, a ne samo pričati o njemu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.02.24. | 12:31

Trener Osijeka protiv Gorice traži iskupljenje nakon poraza u Puli u utakmici u kojoj je Zekićeva momčad odigrala ispod svake razine

U Osijeku s nestrpljenjem čekaju nedjelju i sraz s Goricom. Nakon Pule je ostao gorak okus u ustima…

“Mora biti bolje. Imamo dosta motiva u svakom smislu. S energijom, kvalitetom i rezultatom da se iskupimo za sve što je bilo. Predugo traje tjedan, vidjeli smo nažalost na svojoj koži što znači kada nisi 100 posto unutra. Nadam se da je to bio zadnji put i da ćemo pružiti bolju partiju u nedjelju”, rekao je Zoran Zekić koji se još jednom osvrnuo na utakmicu s Istrom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Ne podcjenjujem Istru, ali naša izvedba bila je ispod svake razine i u svakom smislu. Ponavljam mjesecima da smo u trenutku da moramo biti 120 posto u treningu i na utakmici. Treba pronaći ljude koji će ubrizgati protok lopte, rješavati situacije “jedan na jedan”. Fali mi hrabrosti, odlučnosti, samopouzdanja. Kad si u strahu teško je prijeći cestu preko zebre. Treba otpustit kočnice i igrati nogomet”, naglasio je Zekić kojeg neće prevariti činjenica da mu dolazi protivnik koji je u crnoj seriji.

“Svako ima svoje razmišljanje. Neke su izgubili a koje nisu zaslužili izgubit. Ako ništa, nakon zadnjeg susreta imam puno motiva”.

Situacija u svlačionici nije bajna. Miereza nije bilo u Puli, Jurišić je osjetio mišić, problema ima i Nejašmić

“Vidjet ćemo. Želja mi je da igraju najspremniji. Roko je igrao takav cijelu utakmicu, Ramon nam fali u svakom smislu, ne trebam to reći. Nadam se da ćemo početi igrati nogomet a ne samo pričati o njemu”.

Motiv i želja ne bi trebala biti upitna za igrače Osijeka

“Žalosno je da o tome pričamo. Ako nemaš motiva, želje i energije za ovo pogriješio si sport i zanimanje. Nadam se da o tome nećemo nikad razgovarati. Da je to preduvjet koji mora postojati pa da ćemo dalje sve drugo nadograditi. Da će navijači to prepoznati. Molim ih, nije im lako gledati Osijek u ovakvom izdanju, a nije niti meni. Morama istrpjeti, pomoći dečkima da uživamo u nogometu”, zaključio je trener Osijeka.



Tagovi

Zoran ZekićHNLNK OsijekHNK GoricaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti