Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Zekić: "Na terenu će se najbolje vidjeti kako smo radili na pripremama"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 12:02

Trener Osijak najavio je utakmicu s Rudešom s kojim će se krenuti u nastavak sezone a koja će biti na Pampasu u subotu s početkom u 14.50 sati

Osijek kreće u novu sezonu domaćinstvom Rudešu. Na Pampas areni, s početkom u 14.50 sati u subotu, Zekićeve trupe imat će priliku pokazati kako se radilo na pripremama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Jedva čekam da krene. Odradili smo pripreme, zadovoljan sam da su svi zdravi i na raspolaganju. Vidjet ćemo u subotu kako smo radili. Otvorenje prvenstva daje uzbuđenje, često bude i nervoze. Nezgodan je protivnik s trenerom s kojim su ostvarili dobre rezultate. Došao je Doležal, Grezda i još neki… Velik je ulog, ali ne smijemo shvatiti olako. Moramo biti mirni, ali i agresivni s energijom i trkom od prve minute da se postavimo kako želimo. Svjedoci smo da su pripreme jedno, utakmice drugo. Samo fokusirani u svakom smislu pa će biti puno lakše”, rekao je Zoran Zekić u uvodu pa naglasio kako je jako sretan i zadovoljan što je klub produžio ugovor Jugoviću, aktivirao otkup za Mkrtčjan te angažirao Cokaja iz Panathinaikosa.

“Želim dečkima puno sreće, da se radujemo svi. Cokaj je bio želja, duže je nešto potrajalo ali što je, tu je. Igrao je ligu, brzo će se aklimatizirati. Siguran sam da će biti snaga. Posebno zadovoljstvo imam zbog Juge. Zaslužio je ovo svojim ponašanjem, igrama, odnosom prema klubu, navijačima i svima nama. Čast mi je da ga imam u svlačionici”.

Za Cokaja se još uvijek ne zna hoće li debitirati protiv Rudeša. Rješava se papirologija, ako će to biti OK - bit će u krugu kandidata. No, Osijek neće stati samo na tome. Dovođenje napadača bilo je naznačeno kao prioritet uoči zimskog prijelaznog roka.

“Moj izbornik Otto Barić je znao reći da uvijek fale dva igrača. Želim da dođe pravo pojačanje. U razgovoru smo i vidjet ćemo hoće li biti. Kompletirao sam stručni stožer i to je za mene najveće pojačanje. Fokus mi je na Rudeš, sve ostalo ćemo vidjeti”.

Zekić ima ideju kakav Osijek šalje na Rudeš, ali detalje je zadržao za sebe.

“Treba pokazati na terenu. Prva je utakmica, imamo strane suce. Nadam se da će se prilagoditi što bolje. Dosta je izazova. Imamo još i trening, nadam se da će svi biti zdravi puni energije, elana, želje i kvalitete”, zaključio je trener Osijeka.



Tagovi

NK OsijekNK RudešHNLZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti