Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Zekić: “Idemo na noge budućem prvaku, ako gledamo tko je favorit ne trebamo niti krenuti”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 12:36

U Osijeku je dobro raspoloženje nakon posljednjih rezultata i kreće se u Maksimir s nadom da se može zakomplicirati prvenstvo

Osijek u dobrom raspoloženju putuje za Zagreb. Iako Zoran Zekić ima dosta problema oko ozljeda, činjenica da u zadnje vrijeme dobro igraju lako se mogla vidjeti na licima Zekića i Nejašmića koji su s osmjehom na licu najavili derbi u Maksimiru.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Vrataru je pukla ključna kost, nema Brleka, Bralića, Drambajeva, Almasija… Uzet ćemo neke od mladića koji su uzeli trofej na kojem im čestitamo i nadamo se da ćemo i mi donijeti ga jednog dana”, rekao je Zekić u uvodu dodavši kako je raspoloženje dobro, da ih privlači pun stadion koji ih čeka.

“Idemo na noge budućem prvaku koji je ponovno izašao kao pobjednik unatoč svemu što im se događalo. Pokazali su svoju snagu. Nećemo ništa bahato pričati, pripremamo se za još jednu dobru utakmicu”, poručio je trener Osijek koji je malo kasnije, na konstataciju kako Dinamo još uvijek nije matematički riješio naslove, malo se ispravio pa dodao kako je mislio u kontekstu četiri boda prednosti pred Rijekom odnosno rasporeda koji ima do kraja sezone.

“Gledamo sami sebe i nadamo se da ćemo zakomplicirati situaciju”, poručio je pa se osvrnuo na činjenicu da je Osijek gubio od Dinama u sudačkim nadoknadama.

“Škola je naučena. Gledali smo svi Real i Bayern. Neke ekipe to imaju u sebi. Pobjednički mentalitet i vjeru u sebe. U Maksimiru smo odigrali dobru utakmicu, malo se povukli zbog protivnika i zaslužili više. Vrijeme je da se okrene na našu stranu”.

Trener Osijeka očekuje rastrčaniji i rasterećeniji Dinamo. Recept je da im se ne da previše prostora nego da Osijek bude jak na lopti i da igra nogomet.

“Mislim da smo postali momčad koja se može prilagoditi svakom protivniku, no ako ćemo pričati tko je favorit na Maksimiru, ne trebamo niti ići na put. Vjerujem u svoju momčad. Radimo dobro, predano i drago mi je zbog momčadi i mladih igrača da je tako ispalo na kraju. Svaki dan se oduševim novim igračem. Jučer smo imali jednog kadeta. To nas sve raduje, a kada imaš rezultat onda ne znaš što je ljepše”, jasan je Zoran Zekić čije je riječi prisnažio Darko Nejašmić, najstandardniji prvotimac Osijeka u ovoj sezoni. Na pitanje u kojem je trenutku sve sjelo na svoje mjesto, Nejašmić je ponudio sljedeći odgovor:

“Nema posebnog trenutka. Radimo, treniramo i posložilo se nakon dužeg vremena. Usvojili smo trenerove ideje, također, atmosfera koja je uvijek bila dobra. Drago nam je za ovih mjesec dana i želimo nastaviti niz s dobrim utakmicama i rezultatima”, rekao je Nejašmić dodavši kako i on smatra da je Osijek više zaslužio u posljednjem dvoboju u Maksimiru.

“Na nama je da nam se vrati sve što nam se nije vratilo na prijašnjim utakmicama”.





Tagovi

Zoran ZekićHNLNK OsijekGNK DinamoDarko Nejašmić

Ostale Vijesti