Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Zekić: "Gubio sam ja ovdje i s boljom momčadi 5:1, nisam novi trener Osijeka"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.09.22. | 23:22

Trener Slaven Belupa prokomentirao je poraz na Poljudu

Slaven Belupo je teško poražen na Poljudu s 5:1 od Hajduka. Poveli su Koprivničani u prvom poluvremenu, otišli na odmor s vodstvom, ali Hajduk je bio puno bolji. Ostali su Farmaceuti i s igračem manje nakon što je Hoxha, strijelac jedinog zgoditke za goste, dobio dva žuta kartona.

Utakmicu je prokomentirao trener gostiju Zoran Zekić.

„Čestitao bih Hajduku na zasluženoj pobjedi. Imao sam pripremljenu zamjenu za Hoxhu, ali je dobio drugi žuti i bio brži od mene. Nisam očekivao da ćemo se raspasti. Nakon Dinama i Hajduk nas je dobio 5:1“, rekao je Zekić, a potom dodao:

„Imali smo plan da zatvorimo koridore prema Livaji. Zabili smo gol iz jedne šanse. Hajduk je u drugom dijelu bio dominantan. Jesmo li trebali primiti pet komada, mislim da nismo. S nekim igračima koji su ušli morat ću obaviti razgovor. Dobili smo dva gola iz kontranapada s igračem manje. Gubio sam ja ovdje i s boljom momčadi 5:1.“

Je li crveni karton presudio?

„Naravno da je presudio, ali treba biti pošten i reći da nas je Hajduk stiskao cijelo vrijeme. Zakasnio sam s izmjenama“, rekao je Zekić na pitanje je li novi trener Osijeka odgovorio kratko: "Nisam".



Tagovi

Zoran ZekićSlaven BelupoHajdukHNL

Ostale Vijesti