Action Images
Action Images

Zarađuje milijune, a već dvije godine nosi isti par kopački (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.02.21. | 09:53

Samo od kluba tjedno dobije 200 tisuća funti, ima sponzora i za sportsku opremu, ali umjesto novog para kopački svaku utakmicu, igra u obući staroj dvije godine punoj zakrpi.

Branič Juventusa Matthijs de Ligt tjedno spremi u džep preko 200.000 funti samo na račun plaće koju ima od kluba, a prizvođač sportske opreme Adidas, koji ga sponzorira, godišnje mu uplati još koji miljunčić te mu mjesečno pošalje nekoliko desetaka pari kopački, ali De Ligt za to ne mari previše. Čovjek nosi isti par kopački već dvije godine i kad puknu, zakrpa ih i ponovo navuče na noge!

Na današnjoj utakmici protiv Napolija istrčat će u istom paru koji nosi već 22 mjeseca! Naime, te su kopačke fotografirane 2019. godine u travnju kad je Ajax ugostio Juventus, a njegovi fanatični sljedbenici primijetili su kako ih je nosio i prošli tjedan na okršaju Juventusa i Intera (0:0) u uzvratnoj utakmici Coppe Italije.

Njegove iznošene Adidasice X 18.1 u kojima će danas istrčati su iste one koje je nosio prije dvije godine dok je još bio igrač Ajaxa....



Tagovi

Matthijs de Ligt

Ostale Vijesti