Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Zagrebački drugoligaš opet je hit na društvenim mrežama, traže pojačanja preko Facebooka

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.06.22. | 13:28

Za dlaku su ponovno ušli u 1. HNL, ambicije za iduću je ulazak među elitu

Zagrebački drugoligaš sa zapada grada NK Rudeš odavno je hit na društvenim mrežama još iz vremena kad su bili u elitnom rangu hrvatskog nogometa. Povratkom u 2. HNL u nekoliko navrata oduševljavali su pratitelje objavama potragom za pojačanjima preko društvenih mreža, a isto su ponovili i sad.

Dvije godine za redom Rudeš je bio blizu povratka u 1. HNL, a u idućoj sezoni imaju samo jedan cilj – osvojiti titulu prvaka i vratiti se među elitu. Da bi u tome uspjeli u potrazi su za pojačanjima, a u potragu su krenuli oglasom na Facebooku. Pozicija nije bitna, a ako je igrač igrao u Prvoj ili Drugoj HNL te inozemstvu može se javiti kontakt osobi Iliji Badovincu.

„Ambicija kluba za sezonu 2022/23 je jasna, ulazak u ligu 10 najboljih klubova u Hrvatskoj! Dvije godine za redom smo bili blizu cilja ali smo dovoljno sazrijeli da nadolazeća sezona bude naša sezona. Ukoliko imaš ambiciju i bio si igrač 1. ili 2. HNL lige ili pak igrao u inozemstvu kontaktiraj nas i postani drukčiji od drugih“, poručili su iz Rudeša.

Cijeli oglas možete pogledati OVDJE.


Tagovi

NK Rudeš2. HNL

Ostale Vijesti