STEPHANE MAHE/Action Images
STEPHANE MAHE/Action Images

Za Rennesovog supertalenta bore se PSG i Man Utd, Majer bi mogao postati vođa i 'desetka'

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.08.21. | 09:45

Francuzi prodaju mladog igrača za 35 milijuna eura.

Jedan od najtraženijih igrača posljednjih dana prijelaznog roka je mladi francuski reprezentativac Eudardo Camavinga. Ovaj supertalent rođen u Angoli, a porijeklom iz Konga, ima tek 18 godina, iza sebe već ima i tri nastupa za A reprezentaciju Tricolora, a ovog ljeta za njime vlada prava pomana.

Najveći svjetski klubovi voljeli bi ga vidjeti u svojim redovima još od prvog dana prijelaznog roka, a u fotofiniš su ušla dva kluba koji su, dakako, među najbogatijima na svijetu. Iako je Manchester United vodio u utrci za Rennesovu 'desetku', čini se da je Crvene vragove u samoj završnici utrke pretekao PSG koji je prema navodima transfer-gurua, najbliži dovođenju Camavinge.

Navijačima Rennesa zacaklile su se oči na samu pomisao da će u novoj sezoni u kadru imati tri velika talenta, Camavingu, Lovru Majera i krilnog napadača Jeremyja Dokua (19), koji je u jučerašnjoj pobjedi protiv Nantesa zbog ozljede napustio igru u 43. minuti utakmice. No, u ovom su trenutku veće šanse da će Doku i Majer igrati bez Camavinge koji prelazi u jedan od najbogatijih klubova svijeta.

Samim time, Lovro Majer bi u novom klubu trebao postati nova 'desetka' Rennesa, možda neće odmah dobiti taj broj na dresu, jer Majer će službeno postati igračem Rennesa dok će Camavinga još biti u klubu, no ako klub proda svojeg najvećeg prospekta do kraja prijelaznog roka, Majer će na terenu preuzeti Camavinginu poziciju na mjestu polušpice i postat će, uz Dokua, najvrjedniji igrač francuskog prvoligaša.

Rennes je sinoć nadvisio Nantes 1:0 pogotkom Martina Terriera. Camavinga je utakmicu započeo na klupi za pričuve, a dobio je posljednjih 14 minuta kako bi se, po transfer analitičarima, oprostio od domaće publike. Nakon tri kola Rennes je neporažen, ima pet osvojenih bodova, a na dobrom su putu za plasman u Konferencijsku ligu budući da su u prvoj utakmici na domaćem terenu nadvisili Rosenborg 2:0.



Tagovi

RennesEdouardo CamavingaLovro MajerJeremy Doku

Ostale Vijesti