MATTHEW CHILDS/Action images
MATTHEW CHILDS/Action images

Watford, nakon Norwicha, pokucao na vrata Premier lige, u nižem rangu plesali tek jedno ljeto

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.04.21. | 21:26

Trećeg putnika u elitu dobit ćemo nakon playoffa, koji su osigurali Brentford, Bournemouth, Barnsley i Swansea.

Jedno ljeto plesali su nogometaši Norwicha i Watforda u Championshipu. Lani su ispali iz elitnog ranga engleskog nogometa, a sad se već vraćaju natrag. Norwich je prvoligašku potvrdu izvadio prije tjedan dana, a danas su na vrata Premier lige pokucali i igrači Watforda.

Pogotkom Sarra riješili su problem zvan Millwall i otišli trećeplasiranom Brentfordu na nedostižnih 10 bodova. A dva su kola ostala do kraja. Međutim, tu priča za nogometaše Watforda ne završava, jer još uvijek mogu osvojiti Championship, koliko god nerealno to djelovalo. Naime, Norwich ima pet bodova prednosti.

Trećeg putnika u elitu dobit ćemo nakon playoffa, koji su osigurali već spomenuti Brentford, Bournemouth, koji je također lani ispao iz Premier lige, Barnsley i Swansea.

Što se tiče Premier lige, još je u igru 15 bodova, ali već sad znamo da je Sheffield United već sad siguran putnik u niži rang, a vrlo blizu toga je i WBA, klub s kojim je lani Bilić ušao u najjači rang engleskog nogometa. Treć mjesto odostraga drži Fulham i tu će vjerojatno ostati, jer Burnley ima šest bodova više i utakmicu manje.



Tagovi

WatfordNorwich City

Ostale Vijesti