REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Vuškoviću policija pretražila kuću, zaplijenili su mobitel i laptop, a prijeti mu četiri godine zabrane!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.11.22. | 12:01

Aktualni U21 reprezentativac proživljava najteže dane svoje karijere.

Iako je prvi dio sezone u dresu HSV-a odradio fenomenalno, Mario Vušković danas se nalazi u veoma teškoj situaciji. Kako igračkoj, tako i životnoj, jer puno mu toga stoji na kocki. Aktualni hrvatski U21 reprezentativac je u subotu, 12. studenoga, pao na doping testu, a istog dana se oglasio se i klub koji je prije utakmice kao razlog izostanka naveo 'privatne razloge', da bi onda poslije utakmice napali kako je kontrolna komisija DFB-a pokrenula proceduru, ali i da podržavaju svojeg igrača, baš kao i odgovorne vlasti, te da će do kraja istrage biti u kontaktu s DFL-om i DFB.om.

Vušković zasad ne smije istupati u javnost, a najnovije informacije govore kako mu je njemačka policija, u potrazi za dokazima o korištenju dopinga, pretražila kuću te su pritom zaplijenili njegov telefon i laptop.

Splićanin je u ponedjeljak podnio zahtjev za otvaranjem B uzorka. Maksimalna kazna, ako i B uzorak bude pozitivan, je četiri godine zabrane igranja, s tim da se uz žalbu može smanjiti na dvije godine.

Podsjetimo, Vuškovića je HSV ljetos otkupio od Hajduka, a ukupan iznos transfera kreće se oko 4.5 milijuna eura. Njegov mlađi brat Luka je navodno na meti PSG-a, a pisalo se o tome da su Parižani za 15-godišnjeg stopera spremni platiti oko pet milijuna eura. (I.A.S.)



Tagovi

Mario VuškovićHSVDopingNjemački nogometni savez

Ostale Vijesti