Vukušić zabio hat-trick u rijetko viđenoj golijadi za nove bodove Olimpije

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.07.20. | 20:03

Bivši HNL igrači zabili svih sedam golova Zmajčeka.

Olimpija Ljubljana slavila je kod Triglava u 31. kolu slovenske Prve lige rezultatom 3:7.

Nevjerojatna utakmica u kojoj smo vidjeli čak 10 golova, a posebno su se istakli bivši HNL igrači u redovima Zmajčeka. Goste je u vodstvo doveo Vukušić u 12. minuti, da bi Cekici povećao u 23. minuti na 0:2.

Domaćini se vraćaju u samo dvije minute. Prvo je Janković u 30. smanjio na 1:2, a u 32. Milanović zabija za 2:2. No, do poluvremena gosti zabijaju i treći gol, Vukušić i Ćekići su odigrali sjajnu akciju, ali domaći vratar ruši bivšeg igrača Dinama i sudac pokazuje na bijelu točku. Odgovornost je preuzeo Vukušić i zabio svoj drugi, a Olimpijin treći gol.

U 10. minuti nastavka domaćini preko Mlakara ponovno vraćaju stvari na početak. Međutim, gosti pokazuju kvalitetu te sa četiri gola do kraja razvaljuju domaćina za pobjedu 3:7. Vukušić je svoj hat-trick zabio u 60. minuti za 3:4. Nakon čega na scenu stupa bivši igrač Slaven Belupa Savić, koji s dva gola u 74. i 77. minuti omogućuju Olimpiji vodstvo 3:6. Uvjerljivu pobjedu 3:7 potvrdio je bivši igrač Rijeke Bezjak golom u 79. minuti.

Olimpija je ovim trijumfom ostala na vrhu sa četiri boda više od Celja, a Vukušić je s tri gola došao do 22 u sezoni te je sad sam na vrhu s dva gola više od Vizingera.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Ivana Ivanović/Pixsell)

 

 


Tagovi

Olimpija LjubljanaStefan SavićRoman BezjakEndri CekiciAnte Vukušić

Ostale Vijesti