EXPA/ Reinhard Eisenbauer/EXPA
EXPA/ Reinhard Eisenbauer/EXPA

Vratio se i odmah zabio: Bišćanov adut ušao s klupe pa donio bod LASK-u

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.03.23. | 23:39

Ljubičiću mirovanje stvarno nije opcija

Marin Ljubičić opet para mreže! Nekadašnji hajdukovac zabio je za konačno izjednačenje LASK-a protiv Hartberga u austrijskoj Bundesligi postavivši konačnih 2:2 na semafor i otkinuvši bod za njegove crno-bijele. Na ovom gostovanju dva puta su lovili rezultat. Prvo je zabio Fadinger u 29. minuti i tako postavio početno vodstvo domaćina, ali su igrači LASK-a odgovorili preko Žulja u 36. za 1:1. Providence je opet u 75. vratio prednost domaćih, ali onda se ukazao hrvatski golgeter i spasio goste od prosipanja bodova.

Inače, Ljubičić je ušao u 65. minuti zamijenivši Mustaphu, a u strijelce se upisao 20-ak minuta kasnije. Doduše, stigao je i u samo tri minute na terenu zaraditi i žuti karton, ali o tom po tom.

Ljubičiću je ovo bio povratnički nastup nakon što ga je bolest odvojila od terena dva kola. U posljednjem u kojemu je igrao, onom protiv Austrije Lustenau, donio je LASK-u pobjedu jedinim golom na susretu (1:0).

Povratak u sjajnoj formi hrvatskog napadača sigurno veseli i izbornika mlade reprezentacije, Igora Bišćana koji ih baš sada okuplja pred prijateljske susrete s Izraelom i Engleskom uoči nastupa na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj i Gruziji krajem lipnja. Hrvatska će na Euru ove godine igrati u skupini s Ukrajinom, Španjolskom i Rumunjskom.

Kasnije mladim Vatrenima slijede utakmice kvalifikacijskog ciklusa za Euro u Slovačkoj 2025. godine.

LASK je sada treći s 38 bodova, a ispred njega su RB Salzburg i Sturm.



Tagovi

Marin LjubičićLASK Linz

Ostale Vijesti