Vjerovali ili ne, Milan i prodaje! Četvorica na odlasku, dvojac seli u Juve

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.07.17. | 15:50

Milan se mora riješiti "pola svlačionice"...

Milan je ovog ljeta, osokoljen kineskim investicijama, krenuo u značajno pustošenje tržišta.

Na devet imena potrošili su više od 172 milijuna eura, što znači s druge strane da se moraju i riješiti igračkog viška kako ne bi upali u probleme s financijskim regulativama koje prate bilancu. Zasad su od prodaje Kucke, Diega Lopeza, Mattea Pessine i Luce Vida inkasirali osam milijuna eura, a dodatni prostor za ugovore su oslobodili i odlasci Keisuke Honde i Andree Polija, kao i završene posudbe Pašalića, Ocamposa, Delofeua i Mati Fernandeza.

No, tu još ima prostora za rošade. Gianluca Lapadula i njegova posudba s pravom otkupa u Genou je trenutno stopirana jer je na liječničkom pregledu utvrđeno kako ima određenih problema. On je tijekom čitave prošle sezone imao problema s kroničnom ozljedom pete, a spominje se i kako klubovi još nisu uglavili detalje posudbe.

Na izlaznim vratima su Mattia De Sciglio i veznjak Manuel Locatelli, koje bi Juventus rado vidio u svojim redovima. Nakon šokantnog prelaska Bonuccija u Milan Juve želi „uzvratiti“, a pikirao je dvojac koji Max Allegri izrazito cijeni. De Sciglio je još ranije izrazio želju da ga ponovno vodi Allegri, toliko da je odbio produžiti ugovor s Milanom, dok je 19-godišnji Locatelli sklon ideji odlaska zbog činjenice da će teško dobiti prostora za igru kraj ovolikog priljeva igrača na njegovoj poziciji. Postojale su opcije posudbe u Atalantu, Sassuolo i SPAL, ali sam Locatelli bi rado promijenio sredinu za stalno.

Stiže obavijest i kako je Milan odbio ponude Bayera iz Leverkusena te Wolfsburga za Susa. Bayer je poslao i konkretnu ponudu od 15 milijuna eura, no Milan ne želi pregovarati za manje od 25 milijuna eura. Španjolski krilni igrač izjavio je kako bi rado ostao na San Siru, pa treba i to uzeti u obzir.

(Foto: Action Images)


Tagovi

transferiprijelazni rokSusoManuel LocatelliMattia De Sciglio

Ostale Vijesti