Villarreal teškom mukom do prve pobjede sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.09.20. | 18:10

Gosti iz Eibra su bili blizu iznenađenja, no na kraju kući odlaze praznih ruku.

Na Estadio de la Ceramica odigrana je utakmica drugog kola španjolske La Lige u kojoj je domaći Villarreal slavio protiv Eibara rezultatom 2:1.

Domaćini su sjajno otvorili susret te su već u 10. minuti došli do gola. Međutim, sudac Figueroa Vazquez ga je uz pomoć VAR-a poništio zbog evidentnog zaleđa Gerarda Morena. Do kraja prvog dijela nismo gledali neku briljantnu utakmicu, a najbolju priliku je imao gostujući sastav, no Expositov udarac u 37. minuti brani domaći vratar te se na odmor odlazi početnim rezultatom.

U nastavku je utakmica živnula, a najzaslužniji za to je gostujuća ekipa koja je u 50. minuti preko Kikea došla do vodstva 0:1. Odigrao je Eibar brzi protuudar, Exposito je sjajnom loptom izbacio Kikea, koji zaobilazi vratara i loptu posprema u praznu mrežu.

Nakon gola domaći trener Emery radi dvije zamjene te ubrzava igru svoje ekipe. To mu se isplatilo u 63. minuti kad Chukwueza pronalazi Morena u kaznenom prostoru, a prvi topnik Žute podmornice sjajnim lažnjakom vara obrambene igrače te posprema loptu u suprotni kut za 1:1.

Villarreal do preokreta stiže u 71. minuti, odigrali su domaćini brzi protunapad, Alcacer je dobio loptu te izašao sam ispred vratara, no malo je zakomplicirao situaciju, ali se u posljednji trenutak sjajno snašao i matirao gostujućeg vratara za konačnih 2:1. Žuta podmornica je tako nakon neriješenog protiv Huesce stigla do prva tri boda u novoj sezoni, dok su gosti ostali na bodu iz prvog kola protiv Celte.

Getafe je na svom stadionu slavio protiv Osasune rezultatom 1:0. Gol vrijedan prvih bodova sezone djelo je Mate u 54. minuti.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Ostale Vijesti