Reuters
Reuters

VIDEO Župariću 90 minuta u pobjedi Portlanda, Kreilach nije ulazio u uvjerljivom trijumfu Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.07.23. | 07:40

Nastavlja se Leagues Cup.

Novo izdanje Leagues Cupa, međunarodnog turnira na kojem sudjeluju klubovi iz MLS-a i MX-a, otvoreno je spektakularnim debijem Lea Messija za Inter Miami i njegovom golčinom iz slobodnjaka u 94. minuti utakmice. Sinoć je odigrano još pet utakmica, a nama je najzanimljivija bila ona između Portland Timbersa i San Jose Earthquakesa. Timbersi su na kraju slavili s 2-0, prvi gol zabio je Evander u 33., a drugi Mora u 86. Hrvatski nogometaš Dario Župarić odradio je svih 90 minuta za portlandsku momčad, a Sofascore mu je dao ocjenu 6.8.

Još uvjerljiviju pobjedu upisao je Real Salt Lake protiv Seattle Soundersa (3:0). Naš iskusni veznjak Damir Kreilach cijelu e utakmicu proveo na klupi za pričuve, a njegov klub je sva tri gola zabio u drugom poluvremenu. Savarino je prvi put poentirao u 48., tri minute kasnije povećao je Arango, a konačni rezultat postavio je Rubin u 88. Real je od 60. minute igrao bez isključenog Marcela Silve.

Prvo kolo Leagues Cupa zaključit će se u noći s nedjelje na ponedjeljak, a drugo kreće u noći s utorka na srijedu kada će svijet ponovno imati priliku vidjeti Lea Messija na djelu u dvoboju s Atlantom.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Portland TimbersReal Salt LakeDario ŽuparićDamir Kreilach

Ostale Vijesti