REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

VIDEO Veliki kiks Građana, Chelsea 'na mišiće' protiv Sheffielda, glupost Raula osigurala pobjedu Newcastlea

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.12.23. | 18:18

Navijači Crystal Palacea slave Olisea koji je u 90+5. minuti zabio za 2-2 na Etihadu.

Nogometaši Manchester Cityja nastavili su s lošim igrama i rezultatima u engleskoj Premier ligi, na domaćem terenu su odigrali tek 2-2 protiv Crystal Palacea u 17. kolu.

 Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Imao je Manchester City otvoren put prema tri boda jer je vodio 2-0 golovima Grealisha u 24. i Lewisa u 54. minuti. Dva gola prednost aktualni prvak je imao sve do 76. minute kada su krenuli problemi po domaćina.

Tada je prvo na 1-2 smanjio Mateta, a u sudačkoj nadoknadi je Foden skrivio jedanaesterac na spomenutom Mateti, dok je Olise bio miran i precizan s bijele točke te je postavio konačnih 2-2.

U posljednjih šest ligaških utakmica City je pobijedio samo jednom. Čak je četiri puta remizirao i jednom izgubio. Unatoč utakmici više od ostalih konkurenata na vrhu ostao je na četvrtom mjestu ljestvice. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu za mančesterski klub, dok je Mateo Kovačić kroz cijelo vrijeme ostao na klupi za pričuve.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Newcastle je na domaćem terenu s uvjerljivih 3-0 pobijedio Fulham koji je od 22. minute imao igrača manje nakon isključenja Meksikanca Jimeneza. Uz igrača više Newcastle je suparnika slomio tijekom drugog poluvremena kada je postigao sve golove. Strijelci su bili Miley u 57., Almiron u 64. i Burn u 82. minuti.

Pogotke s utakmice pogledjate OVDJE (Arenasport)

Uspješan je domaćin bio i Chelsea koji je također golovima u nastavku slomio svog suparnika, s 2-0 je svladao Sheffield United. Strijelci su za tri boda Chelseaja bili Palmer u 54. i Jackson u 61. minuti.

Kako su Plavci stigli do tri boda pogledajte OVDJE (Arenasport)

Dvoboj Bournemoutha i Lutona prekinut je nakon sat vremena igre, kod rezultata 1-1, zbog toga što je gostujući igrač Lockyer kolabirao na travnjaku. Dvoboj se neće nastaviti tijekom subote.

U posljednjoj utakmici dana Everton je s 2-0 bio bolji na Turf Mooru od Burnleyja. Onana je u 19. minuti doveo goste u vodstvo, da bi onda Keane u 25. zabio za, ispostavilo se i konačnih, 2-0 za Everton.

Da im Premier liga nije oduzela 10 bodova Everton bi danas bio osmi, dok su ovako na 16. mjestu. Burnley je pak ostao predzadnji, s tim da imaju isti broj bodova kao posljednji Sheffield United (8).

U nedjelju se igraju preostale utakmice ovog kola, a sastaju se Arsenal - Brighton, Brentford - Aston Villa, West Ham - Wolverhampton i Liverpool - Manchester United.



Tagovi

ChelseaManchester CityRaul JimenezFulhamNewcastleNewcastle UnitedPremier liga

Ostale Vijesti