PIXSELL
PIXSELL

VIDEO Tolić se ispričao navijačima nakon velikog promašaja: "Nikad si to neću oprostiti!"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.05.23. | 18:21

U produžecima je Olimpija stigla do vodstva, a završilo je 2:1. Odlučujući gol postignut je u 131. minuti. Nakon dramatičnog finala, trener Maribora Damir Krznar rekao je da je Tolićev potez bio neodgovoran, a nakon dvije noći Marko Tolić ispričao se obožavateljima zbog svog poteza na službenoj stranici kluba

Veznjak Dinama na posudbi u Sloveniji, Marko Tolić, apsolutni je tragičar Maribora u finalu Kupa Slovenije. Tolić je pri rezultatu 0-0, u 11. minuti sudačke nadoknade, s bijele točke mogao Mariboru osigurati Pokal Slovenije. Odlučio se Tolić na ‘Panenku’, ali je vratar Olimpije, 23-godišnji Matevž Vidovšek, pročitao njegovu ideju te bez ikakvih problema obranio njegov udarac.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U produžecima je Olimpija stigla do vodstva, a završilo je 2:1. Odlučujući gol postignut je u 131. minuti. Nakon dramatičnog finala, trener Maribora Damir Krznar rekao je da je Tolićev potez bio neodgovoran, a nakon dvije noći Marko Tolić ispričao se obožavateljima zbog svog poteza na službenoj stranici kluba.

Završnicu možete pogledati OVDJE.

“Sati prolaze, ali osjećaji se ne mijenjaju. To su trenuci koji su najbolniji u nogometu. Nije bilo puno spavanja nakon finalne utakmice u Celju, izgubili smo lovor u velikom odn u najvećoj mjeri bez obzira na odluke sudaca na kraju utakmice zbog moje nesmotrenosti i ovom prilikom moram odgovoriti i ispričati se za svoje neodgovorno ponašanje. Neprihvatljiv je potez koji sam napravio odlukom da izvedem jedanaesterac na ovakav način. Nadasve nedopustivo suigračima, stručnoj upravi, cijelom klubu i navijačima koji su nas u tolikom broju pratili u Celju, te svima koji su nas bodrili doma, svakodnevno uz ljubičasti puls gledajući televizijski prijenos ili uživo", rekao je Marko Tolić i dodao:

Što ljudima znači NK Maribor dobro sam upoznao od 26. kolovoza prošle godine, kada sam prešao prag Ljudskog vrta. Radovao sam se svakoj pobjedi, svakom uspjehu momčadi i trudio se dati svoj udio koliko sam mogao u vidu golova, asistencija ili ispunjavanja postavljenih zadataka na terenu. Tužno je što sam se doveo u poziciju da će se mojih 9 mjeseci u Mariboru sada suditi kroz ovaj promašeni jedanaesterac. Ali greška je isključivo na mojoj strani. Donio sam pogrešnu odluku, moram prihvatiti i odgovornost za neprihvatljiv postupak i posljedice. Zahvaljujem navijačima koji mi šalju poruke podrške, ali shvaćam da se dogodilo nešto što se nije smjelo dogoditi i znam da si neću oprostiti subotnji nepromišljeni potez. Nikada!"

Osim toga, ima Tolić i vesele vijesti! U ponedjeljak je prvi put postao otac, a dobio je djevojčicu Laru Ritu, koja je rođena u Zagrebu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(eg)


Tagovi

Marko TolićMaribor

Ostale Vijesti