Screenshot
Screenshot

VIDEO Tolić u 99. minuti promašio ‘Panenku’ s kojom je Maribor mogao osvojiti Pokal Slovenije!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.05.23. | 22:57

Olimpija je u konačnici osvojila Kup zabivši jedanasterac u 120+10. minuti utakmice!

Veznjak Dinama na privremenom radu u Sloveniji, Marko Tolić, apsolutni je tragičar Maribora u finalu Slovenskog nogometnog kupa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tolić je pri rezultatu 0-0, u 11. minuti sudačke nadoknade, s bijele točke mogao Mariboru osigurati Pokal Slovenije. Odlučio se Tolić na ‘Panenku’, ali je vratar Olimpije, 23-godišnji Matevž Vidovšek, pročitao njegovu ideju te bez ikakvih problema obranio njegov udarac.

Naš vjerni čitatlje poslao nam je video snimku s tribina Tolićevog promašaja.

Svega minutu nakon što je Tolić promašio jedanaesterac, sudac je označio kraj utakmice, a da bi stvar po Tolića i Krznara bila još gora, Olimpija je onda u produžecima došla do vodstva preko Lasickasa (103.). No, u 114. minuti je Maribor stigao do poravnanja preko Mitrovića pa se tako rodila nada da će Maribor ipak doći do trofeja, ali onda se dogodio novi veliki zaokret - u 120+10. minuti Olimpija je s bijele točke zabila pogodak i osvojila Pokal Slovenije.

U Ljubljani večeras slave Timija Maxa Elšnika koji je za razliku od Tolića bio precizan te je svojim pogotkom donio Olimpiji osmi Pokal Slovenije i ukupno 15. trofej u klupskoj povijesti. (ri)(ri)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


*Prava na Slovensku nogometnu ligu ima SportKlub


Tagovi

Marko TolićMariborSlovenija

Ostale Vijesti