Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

VIDEO Stigla i potvrda: Bišćan novi trener Al Shababa!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.10.23. | 14:24

U srijedu je stigla potvrda ekskluzivne informacije koje je donio Germanijak tijekom ponedjeljka; bivši trener Dinama ima novi klub!

Ono što je Germanijak ekskluzivno donio još u ponedjeljak, dobilo je danas službenu potvrdu. Igor Bišćan novi je trener saudijskog Al Shababa, trofejnog kluba iz Rijada.

Bivši trener Dinama i mlade reprezentacije potpisao je ugovor na dvije i pol godine te će se tako pridružiti Slavenu Biliću, koji je na klupi Al Fateha, te Igoru Jovićeviću koji vodi Al Raed.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Igor Bišćan sa sobom vodi pomoćnike iz Maksimira. Prvi asistent u Al Shababu bit će Ante Tomić. Vedran Naglić brinut će se za kondicijsku spremu igrača, Darko Stanković bit će trener vratara a u stručni stožer činit će i Renato Pilipović odnosno Nikola Buzadžić.

Al Shabab je nakon devet odigranih kola na 12. mjestu ljestvice s devet bodova. Cilj je što lakše doći do zimske pauze i iskoristiti vrijeme za sondiranje terena a onda će Bišćan vjerojatno krenuti u slaganje momčadi po svom ukusu. U svlačionici će ga, između ostalih, dočekati Yannick Carrasco, bivši igrač Monaca i Atletico Madrida, odnosno Ever Banega, Argentinac koji je nosio dres Valencije, Seville i Intera iz Milana.

Na funkciji trenera naslijedit će Nizozemca Marcela Keizera a ovo će biti pet klub u njegovoj karijeri nakon Rudeša, Olimpije, Rijeke i Dinama u koji je stigao iz U-21 reprezentacije.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Igor BišćanSaudijska Arabija

Ostale Vijesti