Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

VIDEO Spursi ostali bez bodova u sudačkoj nadoknadi!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.11.23. | 15:30

Tottenham je vodio od treće minute, ali nije uspio povećati vodstvo, pa je brutalno kažnjen

U prvom susretu 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham se nije uspio vratiti na pobjednički put kod Wolverhamptona, domaćin je u sudačkoj nadoknadi napravio potpuni preokret s 0-1 na 2-1 i zaustavio Spurse u borbi za vrh.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dugo je izgledalo da će pogodak 3. minute biti pogodak odluke; nakon duge akcije i prebrojavanja s lijeva na desno, Pedro Porro je dao paralelu, a Brennan Johnson utrčao i s tri metra preusmjerio loptu u mrežu za 0-1.

Pokušali su domaćini sve, ušao je u 73. minuti Saša Kalajdžić, gostima nisu prošle neke kontre, u 87. je ušao Pablo Sarabia i onda, u prvoj minuti sudačke nadoknade na dodavanje Cunhe izjednačio na 1-1 svojim prvim pogotkom ove sezone!

No, to nije bilo sve, u sedmoj minuti nadoknade (od šest provotno predviđenih) Sarabia je asistirao Mariju Lemini za 2-1 I ogromno slavlje žuto-crnih Vukova!

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Prvi put nakon 1968 godine Wolvesi sun a svom terenu dvaput zaredom svladali Tottenham, a treneru gostiju Angeu Postecogluu ovo je drugi uzastopni prvenstveni poraz, što mu se nije dogodilo još od Yokohame (u međuvremenu je Australac vodio Celtic i s njim pokoravao Škotsku).



Tagovi

WolverhamptonTottenhamPremier ligaPablo SarabiaMario LeminaAnge Postecoglou

Ostale Vijesti