REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

VIDEO Salah spasio nade Liverpoola da mogu do Lige prvaka, Leicester konačno pobijedio

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.04.23. | 18:11

Odigrane su još četiri utakmice 32. kola Premier lige.

Nakon što je Fulhan u uvodnom dvoboju dana pobijedio Leeds, u popodnevnom terminu odigrane su nove četiri utakmice 32. kola engleskog prvenstva.


Liverpool je pobijedio Nottingham Forest s 3:2 ostvarivši tek drugu pobjedu u zadnjih sedam susreta u svim natjecanjima. Bila je to zanimljiva i neizvjesna utakmica u kojoj su "Redsi" lovili drugu uzastopnu pobjedu, a Forest važne bodove u borbi za prvoligaški spas. Zanimljivo, svih pet golova je postignuto u drugom poluvremenu. Liverpool je imao vodstvo od 1:0 i 2:1, Nottingham se uporno vraćao, no domaćin je trećim pogotkom prelomio utakmicu. Za Liverpool je dva gola zabio Diego Jota (47, 55), a jednog Mohamed Salah (70), dok su za goste strijelci bili Neco Williams (51) i Morgan Gibbs-White (67).

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

Leicester City je preokretom porazio Wolverhampton s 2:1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas. Matheus Cunha je u 13. minuti doveo goste u vodstvo, no "Lisice" su okrenule rezultat golovima Kelechija Iheanacha (37-11m) i Timothyja Castagnea (75).

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

Crystal Palace i Everton pružili su skromnu predstavu odigraviš 0:0, dok su Brentford i Aston Villa remizirali 1:1. Domaće je u vodstvo u 65. minuti doveo Ivan Toney, no bod gostima donio je u samoj završnici Douglas Luiz.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

U vodstvo je Arsenal s 75 bodova, pet više od Manchester Cityja koji ima i dva susreta manje. Leicester je pobjedom napustio zonu spasa, a posljednja tri mjesta, koja vode u niži rang natjecanja, sada drže Everton, Nottingham Forest i Southampton.

(Hina/I.M.)


Tagovi

Premier ligaLiverpoolNottingham ForestLeicesterWolverhamptonCrystal PalaceEverton

Ostale Vijesti