REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

VIDEO Druga uzastopna pobjeda Fulhama, poslali Leeds u nemilosrdnu borbu za ostanak

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.04.23. | 16:22

Gledatelji su s Craven Cottagea otišli zadovoljni.

U prvom subotnjem susretu 32. kola engleskog nogometnog prvenstva Fulham je pobijedio Leeds United s 2:1 upisavši drugu uzastopnu pobjedu dok je Leeds doživio treći poraz u nizu.

Sva tri gola pala su u drugom dijelu susreta. Fulham je poveo u 58. minuti golom Harryja Wilsona, a na 2-0 je povisio Andreas Pereira u 72. minuti. Tračak nade gostima donio je Fulhamov Joao Palhinha autogolom deset minuta prije kraja susreta. Lopta se nesretno od Portugalca odbila u mrežu, nakon što je pucao Patrick Bamford.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Fulham je s nova tri boda napredovao na deveto mjesto s 45 bdova, dok je Leeds United na 16. poziciji s 29 bodova, dva više od zone spasa, no već do kraja današnjih utakmica ta se prednost može istopiti i neminovno je da ih čeka teška borba za ostanak. U vodstvu je Arsenal sa 75 bodova, pet više od Manchester Cityja koji ima i dva susreta manje.

U subotu se još sastaju Brentford - Aston Villa, Crystal Palace - Everton, Leicester City - Wolverhampton, te Liverpool - Nottingham Forest, a utakmica između Manchester Uniteda i Chelseaja je odgođena zbog obaveza Crvenih vragova u FA Cupu. (Hina/I.M.)



Tagovi

FulhamLeeds UnitedPremier liga

Ostale Vijesti