Screenshot Futsal Dinamo
Screenshot Futsal Dinamo

VIDEO Produženi vikend za povijest: Futsal Dinamo objavio dvije video-reportaže iz Draženovog doma

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.06.23. | 11:26

O utakmici u Draženovom domu bruji i globalna futsal zajednica.

Još uvijek se u Zagrebu i okolici nisu stišali dojmovi s dvije finalne utakmice 1.HMNL odigrane 26. i 29. svibnja u KC Dražen Petrović. Futsal Dinamo je u dupkom punoj 'Ciboni' nadvisio Olmissum sa 6-2 i 3-1 i s ukupnih 3-1 u pobjedama stigao do povijesnog naslova prvaka.

O atmosferi iz Draženovog doma na te dvije utakmice, pa i na onoj polufinala u Dvojci Doma sportova, napisane su kartice i kartice teksta, podijeljeni su sati i sati video uradaka, a spomenutoj atmosferi divi se i globalna futsal zajednica.

Najdugovječniji globalni futsal portal Futsal Planet, najjači furtsal-influenceri poput Douga Reeda, Valerija Scalabrelli kao i sve ostale relevantne globalne futsal stranice poput Seven Futsala, 55 Futsala, Pasion Futsala, zatim futsalske superzvijezde Leo Higuita, Rivellios i brojni drugi podijelile su atmosferu na svojim društvenim mrežama....

Dosta video i foto sadržaja objavio je, dakako, i Futsal Dinamo na svojim digitalnim kanalima, a oba dana finala ovjekovječio je i WelcomeProduction s dvije video reportaže koje najbolje dočaravaju atmosferu koja je prošlog petka i ponedjeljka vladala u Draženovom domu.

Kaže se da slika vrijedi više od tisuću riječi, a video više od milijun. Stoga, uživajte:

Prvi aftermovie (Futsal Dinamo - Olmissum 6-2, 26. svibnja)

Drugi aftermovie (Futsal Dinamo - Olmissum 3-1, 29. svibnja)



(rv)


Tagovi

FutsalFutsal DinamoDinamo ZagrebMNK Futsal Dinamofutsalprvenstvo hrvatske u futsalu

Ostale Vijesti