Davorin Visnjic/PIXSELL
Davorin Visnjic/PIXSELL

VIDEO Perkovac najavio Nizozemsku: "Napast ćemo im dvije pozicije, oni nisu ekstra klasa, ali mogu napraviti probleme"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.03.23. | 13:04

Svoja razmišljanja otkrio je i Marin Šego, povratnik među vrata Kauboja

Izbornik Goran Perkovac najavio je utakmicu protiv Nizozemske s kojom će Hrvatska danas odmjeriti snage u 19.30.

“Slabost im je na pozicijama dva i pet. Imaju dva niska igrača, a naši pivoti su ogromni i mogu odraditi dobar posao. Te ćemo pozicije napadati. Mijenjaju uvijek jednog igrača obrana-napad, probat ćemo ih staviti pod pritisak i igrati brzo", rekao je izbornik i dodao:

“Mislim da, bez obzira na to, možemo odigrati dobar napad. Čak i da imaju bolje obrambene igrače, oni nisu nešto ekstra klasa, ali dovoljno dobri da mogu napraviti probleme. Ako budemo igrali koncentrirano, kao što smo trenirali, mislim da će to biti dobro.”

Svoja razmišljanja otkrio je i Marin Šego, povratnik među vrata Kauboja.

“Nadam se da će to ići u pravom smjeru. Atmosfera je stvarno dobra, malo smo analizirali protivnika i očekujemo jako tešku utakmicu.”


Hrvatska i Nizozemska do sada su igrale tri puta. U kvalifikacijama za EURO 2016. godine u Koprivnici bilo je 35:24. Tada je izbornik bio Slavko Goluža. Sedam mjeseci poslije na našoj klupi sjedio je Željko Babić, a Hrvatska je u Sittardu dobila teškom mukom, 27:24, a posljednji susret s njima igrali smo 2022. godine na Europskom prvenstvu u Mađarskoj. Pod izborničkom palicom mlađeg Cvebe završilo je neodlučeno 28:28.




Tagovi

Goran PerkovacMarin Šegohrvatska rukometna reprezentacijanizozemska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti