Reuters/ANDREW COULDRIDGE
Reuters/ANDREW COULDRIDGE

VIDEO Perišić asistirao u pobjedi nad Unitedom, Liverpool, Brentford i Brighton dominantni

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.08.23. | 20:22

Danas su na rasporedu još dvije utakmice

Nakon remija protiv Chelseaja u prvom kolu Premier lige, Liverpool je stigao do prve ovosezonske pobjede svladavši na Anfieldu Bournemouth s 3-1. Gosti su sjajno otvorili utakmicu, već u 3. minuti zabio je Antoine Semenyo nakon dosta traljave reakcije Liverpoolove obrane. Gostujuća momčad je nakon vodstva sve karte bacila na obranu. Liverpool je dominirao, stvarao šanse, a u 28. uspio i izjednačiti 'kung-fu' golom Luisa Diaza. Osam minuta kasnije Mohamed Salah je doveo Redse do preokreta. Egipćanin je promašio kazneni udarac kojeg je izborio Soboszlai, ali je iz odbijanca uspio zabiti svoj ovosezonski prvijenac.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U 13 minuti nastavka Alexis Mac Allister zaradio je izravni crveni karton zbog grubog starta na Ryana Christiea. No, Liverpool je, unatoč igri s igračem manje, uspio doći do trećeg pogotka. Četiri minute nakon isključenja Argentinca, Diogo Jota zabio je iz blizine, nakon što je Neto obranio dalekometni udarac Soboszlaija.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Uvjerljive pobjede upisali su i Brentford koji je na krilima Wisse i dvostrukog strijelca Mbeuma svladao Fulham, te stopostotni Brighton koji je kod Wolverhamptona slavio s čak 4-1. Gosti su na odmor otišli s minimalnom prednosti nakon gola Mitome na asistenciju Estupijana u 15. minuti, a sve je bilo riješeno do 55. kada su Estupian (ovaj put na dodavanje Mitome) i dva puta Solomon March (oba puta na dodavanje Encisca) zabili za 4-0. Konačni rezultat postavio je Hee-Chan Hwang u 61.

Golove s utakmice Fulham - Brentford pogledajte OVDJE, a s utakmice Wolverhampton - Brighton OVDJE.

Derbi današnjeg dana odigrao se na Tottenhamovom stadionu u Londonu. Spursi su na domaćem terenu nadigrali i pobijedili Manchester United s 2-0 i tako stigli do prve pobjede sezone, dok je Crvenim Vragovima ovo prvi poraz. Ivan Perišić u igru je ušao u 70. minuti i asistirao za konačni rezultat.

U prvom dijelu gosti su bili bolja momčad na terenu, ali nije bilo pogodaka. Tottenham je probio goste u 49. minuti, Dejan Kuluševski probio je desnu stranu, ubacio na peterac, a tamo se najbolje snašao Pepe Sarr koji zakucava u mrežu gostujućeg gola.

Perišić je, rekli smo, u igru ušao u 70., a u 83. primio je loptu na lijevoj strani, poslao prizemno dodavanje do Bena Daviesa koji uz pomoć Lisandra Martineza pogađa za konačnih 2-0.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.



Tagovi

Premier ligaLiverpoolBrightonBournemouthBrentfordFulhamWolverhampton

Ostale Vijesti