Screenshot
Screenshot

VIDEO Panathinaikos utišao Velodrome, Guendouzi apsolutni tragičar Marseillea

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 23:58

Velika drama viđena je na Velodromeu.

Kakva drama na Velodromeu. Hrvatski nogometaš Tin Jedvaj odigrao je svih 120 minuta za Panathinaikos koji je boljim izvođenjem 11-eraca izbacio Marseille u 3. pretkolu Lige prvaka.

Nakon što je prvi susret u Ateni završio pobjedom Panathinaikosa 1-0, Marseille je u uzvratu na svom Velodromeu bio nadomak prolaska jer je do sudačke nadoknade vodio s 2-0 golovima veterana Aubameyanga u 2. minuti i prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. No, duboko u sudačkoj nadoknadi drugog dijela Panathinaikos je dobio kazneni udarac nakon što je lopta pogodila u ruku Guendouzija, a Ioannidis je bio suiguran izvođač za smanjenje na 2-1 i odlazak u produžetak.

Kako se u dodatnih pola sata rezultat nije mijenjao, prišlo se izvođenju 11-eraca, a jedini neuspješan bio je Guendouzi koji je tako postao "tragičar" Marseillea. Nije se proslavio niti trener Marcelino koji je u 120. minuti promijenio vratara, umjesto Paua Lopeza za 11-erce je izabrao Blanca, ali taj izbofr se pokazao potpunim promašajem jer Blanco nije obranio niti jedan od pet udaraca gostiju. Jedini udarac s bijele točke koji je skoro obranio bio je onaj Laszla Kleinheislera, bivšeg igrača Osijeka. Njegov je jedanaesterac imao Blanco na ruci, ali je udarac bio prejak.

Golove s utakmice, kao i izvođenje jedanaesteraca, možete pogledati OVDJE (Arenasport)

Panathinaikos će u 4. pretkolu igrati protiv Brage.

Za kraj spomenimo i da je PSV iz Eindhovena izbacio austrijski Sturm s uvjerljivih 7-2. Nakon 4-1 u Eindhovenu prošlog tjedna, u utorak je u Grazu bilo 3-1 za nizozemski sastav.

(Hina/I.M.)


Tagovi

Liga prvakaKvalifikacije za Ligu prvakaOlympique MarseillePanathinaikosTin Jedvaj

Ostale Vijesti