Reuters/John Sibley
Reuters/John Sibley

VIDEO Osam pogodaka na Stamford Bridgeu: Gvardiol sukrivac za gol, Kovačić sudjelovao u akciji za preokret

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.11.23. | 19:59

Vodeći City sada ima 28 bodova, jedan više od drugog Liverpoola i trećeg Arsenala, dok je Chelsea 10. sa 16 bodova

U posljednjoj utakmici 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester City su na Stamford Bridgeu igrali 4-4 (2-2).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je to susret pun preokreta igran po jakoj kiši u kojem je aktualni prvak bio bliže pobjedi, ali je domaći sastav golom s bijele točke u sudačkoj nadoknadi spasio bod.

City je poveo iz kaznenog udarca kojega je realizirao Haaland (25.-11m), Chelsea je okrenuo golovima Thiaga Silve (29.) i Sterlinga (37.), da bi na 2-2 uoči odlaska na odmor poravnao Akanji (45+1.). Početkom nastavka Haaland (47.) je svojim drugim golo vratio prednost na stranu Cityja, Jackson (67.) je izjednačio na 3-3 da bi Rodri (86.) uz poveliku dozu sreće donio novo vodstvo za City udarcem s distance koji je na putu prema mreži pogodio Thiaga Silvu i promijenio smjer. No, Dias je u sudačkoj nadoknadi "pomeo" Broju, a precizan s bijele točke bio je Palmer (90+5.-11m).

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport).

Joško Gvardiol odigrao je čitav susret za City, mogao je bolje reagirati u akciji kod Sterlingova pogotka za 2-1, a Mateo Kovačić ušao u igru u 79. minuti i sudjelovao u akciji za četvrti gol.

Vodeći City sada ima 28 bodova, jedan više od drugog Liverpoola i trećeg Arsenala, dok je Chelsea 10. sa 16 bodova.



Tagovi

Manchester CityChelseaPremier ligaErling HaalandJoško GvardiolMateo Kovačić

Ostale Vijesti