REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

VIDEO Milan siguran protiv Monze, Okafor ušao, zabio, pa izašao...

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.12.23. | 14:26

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Serie A, Milan je razbio susjednu Monzu...

Nakon 2-3 poraza od Atalante u prošlom kolu, pobjede u Newcatsleu u Ligi prvaka, nogometaši Milana vratili su se na pobjednički kolosijek i u prvenstvu. Na San Siru s 3-0 lagano su se obračunali s 'klubom iz predgrađa' Monzom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Milan je na odmor otišao s dva gola prednosti nakon što je Tijani Reijnders već u trećoj minuti poentirao na dodavanje Christiana Pulisica, a prednost Rossonera udvostručio je srpski tinejdžer Jan-Carlo Simić u 41. na ubačaj Rafaela Leaoa (VIDEO), svega 17. minuta nakon što je ušao u igru umjesto ozlijeđenog Tommasa Pobege.

U 54. minuti utakmice u igru je ušao bivši napadač Osijeka Mirko Marić, no Monza nije uspjela zabiti gol, iako je ukupno uputila čak 21 udarac na vrata Mikea Maignana!

Milan je do potvrde zaslužene pobjede stigao u 76. kada je Noah Okafor realizirao lijepu asistenciju Oliviera Girouda, devet minuta po ulasku u igru (VIDEO), da bi četiri minute kasnije, nakon 13 minuta provedenih na terenu, zbog ozljede mjesto morao prepustiti junaku sa St. James' Parka Samuelu Chukwuezeu.

Milan do kraja godine još mora na noge Salernitani, a 30. prosinca dočekuje Sassuolo, dok Monzu očekuju dvije teške utakmice, protiv Fiorentine i Napolija.



Tagovi

Serie AMilanMonza

Ostale Vijesti