Screenshot
Screenshot

VIDEO Ljubičić odradio prvi trening i poručio: "Da, bit ćemo prvaci"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 11:55

Debi bi mogao imati već u nedjelju kada AEK dočekuje Asteras.

Robert Ljubičić jučer je postao igračem AEK-a, a danas ujutro već je odradio prvi trening za atenski klub. AEK je na svojim kanalima objavio video Ljubičića na prvom treningu. Austrijanca hrvatskog podrijetla u Ateni je dočekalo sunce, a s obzirom na izraz Ljubičićevog lica, kao i njegovih suigrača, ex-dinamovcu je prelazak u AEK, u kojem igra Domagoj Vida, jako dobro 'legao'.

"Bio sam sretan kad sam saznao za interes tako velikog kluba poput AEK-a. Kad se takav klub zanima za tebe, onda znaš da si dobar igrač. Želio sam doći i samo sam tražio kojim ću letom stići ovdje. Jako sam ponosan i sretan što je ova priča zaključena", rekao je Ljubičić u razgovoru za AEK-ovu stranicu, a onda se osvrnuo i na prošloljetne susrete sa sada već mu bivšim klubom Dinamom.

"AEK je bio jako težak protivnik. Bile su to dvije jako teške utakmice. Kad me AEK pozvao, znao sam kakav nogomet ovaj klub igra. Odmah mi se svidio ovaj projekt, a poznajem i neke nogometaše iz momčadi. Već sam i bio na ovom stadionu. To je stadion koji ima puno energije".

AEK se nalazi u grčevitoj borbi za naslov prvaka Grčke s PAOK-om i Panathinaikosom.

"Svjestan sam da je jako teško osvojiti grčko prvenstvo. Znam da je to glavni razlog zbog kojeg sam ovdje. Liga je vrlo dobra, a AEK jedan od klubova koji su uvijek favoriti za naslov. Želimo biti prvaci i smatram da imamo kvalitetu za to. Ponosan sam što sam stigao ovamo. Dat ću 100 posto za ovaj dres. Da, bit ćemo prvaci!"

Debi u novom dresu Ljubičić bi mogao imati u nedjelju 4. veljače kada AEK na svojem stadionu dočekuje Asteras.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

AEKRobert LjubičićDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti