REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

VIDEO Liverpool u golijadi do slavlja, Chelsea obranio pobjedu s igračem manje

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.12.23. | 17:25

Alexander-Arnold heroj je pobjede Redsa

Nogometaši Liverpoola barem nakratko stigli su na drugo mejsto ljestvice engleskog prvenstva dramatičnom 4-3 (2-2) domaćom pobjedom protiv Fulhama u 14. kolu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Liverpool je da puta vodio u prvom poluvremenu, ali gosti su se dva puta vraćali. Prvo se sjajan slobodni udarac Alexander-Arnolda odbio od gostujućeg vratara Lena (20-ag) u mrežu, no Wilson (24.) je vrlo brzo potom poravnao. MacAllister (37.) je fenomenalnim udarcem s distance pogodio za 2-1, samo da bi Tete (45+3) u sudačkoj nadoknadi iz gužve nakon kornera izjednačio na 2-2.

Kada je De Cordova-Reid (80.) doveo Fulham u vodstvo činilo se kako će Liverpool kiksati, ali su Endo (87.) i Alexander-Arnold (88.) preciznim udarcima s ruba kaznenog prostora kreirali preokret.

Golove pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Chelsea je pak slavio protiv Brightona s 3-2. Fernandez u 17. i Colwill u 21. minuti su doveli Plavce u vodstvo, a prije konca poluvremena je smanjio Buonanotte za goste. A onda je sudac Pawson isključio Chelseajevog kapetana Gallaghera.

Nije, međutim, Chelsea previše pao u igri i u 65. minuti Fernandez je pogodio iz penala za 3-1, a do kraja utakmice Brighton je smanjio u 90+2. minuti preko Joaa Pedra.

Golove pogledajte OVDJE (Arena Sport).

Dodajmo i kako je Bournemouth dva puta vodio Semenya (10.) i Solankea (52.), no Aston Villa je do boda stigla golovima Baileya (20.) i Watkinsa (90.).



Tagovi

Premier ligaLiverpoolFulhamChelsea

Ostale Vijesti