Reuters/Lee Smith
Reuters/Lee Smith

VIDEO Leedsov ostanak u Premier ligi sve upitniji, Bamford promašio kazneni udarac, navijač ušao u teren i obračunao se s Howeom!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.05.23. | 15:57

Sjajnu utakmicu gledali smo danas na Elland Roadu

Nogometaši Leeds Uniteda odigrali su 2-2 protiv Newcastle Uniteda na svom stadionu Elland Road u prvoj utakmici 36. kola engleske Premier lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Luke Ayling je u 7. minuti doveo domaću momčad u vodstvo, a priliku za 2-0 propustio je Patrick Bamford ne realiziravši kazneni udarac u 28. minuti. Gosti su to znali kazniti. Callum Wilson je u 31. minuti bio precizan s bijele točke, a isti je igrač u 69. minuti realizirao i drugi dosuđeni jedanaesterac za Newcastle. Rasmus Kristensen je golom u 79. minuti spriječio poraz Leedsa koji je kraj dočekao s desetoricom igrača, jer je Junior Firpo isključen u sučevom dodatku.

Sve utakmice s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Zanimljivo, pred sam kraj utakmice je jedan navijač Leeds Uniteda utrčao u teren, Eddie Howe bio je njegova meta, ali prije nego što je došlo do ozbiljnijeg sukoba je intervenirala zaštitarska služba. Dotični navijač sigurno neće tako ubrzo opet na Elland Road...

Newcastle je sa 66 bodova iz 35 utakmica na 3. mjestu i vrlo blizu plasmanu u Ligu prvaka. Manchester United je četvrti sa 63 boda i utakmicom manje, a Liverpool je peti sa 62 boda iz 35 nastupa. U borbi za naslov su Manchester City sa 82 boda i Arsenal sa 81 bodom, ali i utakmicom više od branitelja naslova.

Leeds United je s 31 bodom još uvijek u zoni ispadanja, ispred Leicestera (30) koji ima utakmicu manje, a iza Evertona (32) i Nottingham Foresta (33), također s utakmicom manje. (Hina, G)



Tagovi

Leeds UnitedNewcastlePremier ligaEddie Howe

Ostale Vijesti