Screenshot
Screenshot

VIDEO Kramarić zabio za Hoffenheim, Franjić na suprotnoj strani odgovorio asistencijom!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 21:06

Zanimljiva 'hrvatska večer' u Bundesligi

Ako se po jutru dan poznaje, a po prvim utakmicama cijelo kolo, Izgleda kako će 16.kolo njemačke Bundeslige za hrvatske nogometaše biti jako plodonosno!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo su otvorili Werder i RB Leipzig 1-1 remijem, da bi smo onda u jednoj od dvije utakmice koje se igraju u kasnijem terminu imali prilike gledati jedan prvai hrvatski okršaj. Naravno, prva violin Hoffenheima već je godinama Andrej Kramarić, dok u Darmstadtu igraju Matej Maglica i Bartol Franjić, prvi kao posuđeni igrač Stuttgarta, a drugi kao posuđeni igrač Wolfsburga.

Samo se Maglica nije našao u početnim postavama, a da je to ‘greška’ vidi se po tome da su Hrvati itekako obilježili ogled koji se igra PerZo Areni. I to da je za nama tek 45 minuta!

Naime, Andrej Kramarić prvo je u 14.minuti doveo domaći sastav u vodstvo pogotkom s bijele točke, da bi onda devet minuta kasnije, na asistenciju Bartola Franjića, Darmstadt ipak uspio izjednačiti preko Pfeiffera.

Pogodak Kramarića pogledajte OVDJE , a asistenciju Franjića OVDJE (Sportklub)

No, do odlaska na predah domaćin je opet poveo, ovog puta preko Beboua, a njemu je za pogodak asistirao Promel.

Nakon prvih 45 minuta Hoffenheim vodi 2-1, a tek ćemo vidjeti mogu li gosti u nastavku doći do novog poravnanja ili će domaćin doći do svoje prve pobjede protiv Darmstadta nakon šest godina.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)



Tagovi

Bartol FranjićAndrej KramarićBundesligaNjemačka

Ostale Vijesti