VIDEO: Klopp nije mogao gledati minimalac Liverpoola, Arsenal dobio 'nulu' kod Norwicha i ostao bez Sancheza

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.11.15. | 20:20

Krilni veznjak je donio Liverpoolu minimalnu pobjedu protiv Swanseaja.

Jürgen Klopp ima novu pobjedu, ali morat će još mnogo raditi na igri Liverpoola. Iako danas nije mogao računati na Coutinha i Lucasa Leivu, te ozljeđene Hendersona i Sturridge koji su susret započeli na klupi, Redsi su svakako morali pružiti bolju izvedbu. Dominirali su cijelim susretom, već u sedmoj minuti zatresli su vratnicu, a do bodova su stigli uz malo sreće.

Pogodak je pak iz ne baš opasnog napada po vrata Swanseaja. Centaršut Liverpoola je zaustavljen rukom, a glavni sudac susreta pokazao je na bijelu točku. Klopp čak nije mogao ni gledati izvođenje penala Jamesa Milnera, ali je engleski reprezentativac u tom trenutku bio hrabriji i rutinski je loptu po sredini gol poslao u mrežu protivnika.


Ipak, nešto manje sretan danas bio je Arsenal koji je u gostima uzeo bod protiv Norwicha, iako su u 30. minuti preko Özila stigli u vodstvo. Trinaest minuta kasnije izjednačio je Grabban, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

Još teži udarac od samog rezultat za Wengera jest ozljeda Alexisa Sancheza. Njegov izraz lica nakon stradanja zadnje lože ne može unijeti previše optimizma navijačima Arsenala, jer poznato je da je upravo omaleni Čileanac ponajbolji igrač i motor Wengerovih Topnika.

Premier liga, 14. kolo:

Liverpool – Swansea 1:0 (Milner 62'-11m)
Norwich – Arsenal 1:1 (Grabban 43'/Özil 30')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

Jurgen KloppJames MilnerLiverpoolSwansea CityArsenalPremiershipNorwich CityAlexis Sanchez

Ostale Vijesti